Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHEL PLATINI

Ako se dokaže korupcija, ponovit ćemo glasovanje za domaćina

Nije uspio odgovoriti švicarske poreznike - Michel Platini
import
05.06.2014.
u 22:42

- Izreći će se i kazne odgovornima - rekao je Platini.

Predsjednik Uefe Michel Platini nije ostao nijem na silne optužbe vezane uz dodjeljivanje Svjetskog nogometnog prvenstva Kataru 2022. godine, pa je tako izjavio da će se zalagati za novo glasovanje ukoliko se optužbe za korupciju pokažu utemeljenima.

- Ako se korupcija dokaže, glasovat će se ponovno i izreći će se kazne - kazao je Platini.

Istragu je već ranije pokrenula FIFA, a njeni rezultati bit će poznati u srpnju ove godine. Mnogi se nadaju da će nešto biti pronađeno jer osim eventualne korupcije, problem su i nesnosne temperature, koje ponekad idu i do pedeset stupnjeva.

U nadi da će Katar ostati bez prvenstva, javila se Australija, koja bi željela biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva.

>> Platini nakon optužbi o mitu: Širili smo nogometne horizonte

Ključne riječi

Komentara 3

ST
strsljen2013
08:27 06.06.2014.

Tebi treba izglasati odlazak iza rešetaka.

VI
virkom
13:21 06.06.2014.

Ali samo AKO se dokaze korupcija... Ovog debelog prasca bi trebalo zauvijek izbaciti iz nogometa.

DE
debelisef
13:07 06.06.2014.

Ne treba dokazivati, Platini. To je vec davno dokazano. A kaj se kaznjavanja tice, onog ljigavog Svicarca mozete odma zatvoriti. Skupa s tobom, jer ste po tom pitanju isti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije