Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi opet u Salzburgu

Ako izgube, Rajsar mora na sjever u Hajdukovu dresu

Medvešćak
Goran Stanzl/Pixsell
17.03.2010.
u 14:23

Hokejaši Medveščaka danas u podne otputovali su na petu utakmicu polufinalne serije protiv Red Bull Salzburga (sutra u 19.15), gdje im igra samo pobjeda kako bi zadržali nadu u prolaz u finale.

Prvi je pred bus stigao Joel Prpić, i to sa svojom “standardnom” opremom za putovanje - kebabom, litrom orangine, jastukom i dekicom.

- Kebab je odličan, preporučujem vam ga - nasmijao se Joel, a potom prokomentirao posljednji poraz (1:5), te grubosti na kraju utakmice.

– Malo smo pretjerali, bili smo previše frustrirani zbog poraza. No, tučnjavom smo im i poručili da se nećemo predati u idućoj utakmici.

Joel još ne želi na godišnji u Kanadu.

- Prvo želim igrati finale. Sutra idemo dobiti petu utakmicu, pa onda još samo šestu i sedmu. Sad je pritisak na Salzburgu jer se oni ne žele vraćati u Zagreb, u Ledenu dvoranu - optimističan je Prpić.

Među najgrubljima na posljednjoj utakmici bio je Conrad Martin, koji je i po statistici na drugom mjestu po isključenjima u cijeloj ligi.

– Volim igrati grubo i muški, ali nekad u tome prijeđem crtu. Nažalost, sinoć smo to svi učinili, ali takve situacije nam se više ne smiju događati. No, izgubili smo živce jer smo igrali jednu od boljih utakmica sezone, a rezultatski su nas deklasirali – objasnio je Martin.

Trener Ted Sator na sastanku uoči putovanja objasnio je igračima što moraju promijeniti u odnosu na zadnju utakmicu.

– Nisu kontrolirali emocije, a to je jako važno u utakmicama doigravanja. Odlično smo krenuli, agresivno i napadački, no kada nismo iskoristili te šanse, potonuli smo. Rekao sam igračima da se se hokejaška utakmica igra svih 60 minuta - rekao je Sator.

Osvrnuo se i na reakciju trenera Red Bulla Pierrea Pagea, koji je igračima Medveščaka nakon utakmice poručio da se trebaju sramiti zbog brojnih grubosti na kraju.

– Page neka brine o svojoj momčadi, a ne našoj – poručio je Sator.

Možda i najveći motiv za pobjedu danas će imati mladi Sašo Rajsar.

– Predsjedniče, ne brinite, sutra sigurno pobjeđujemo - poručio je Rajsar Gojanoviću, a potom nam otkrio:

– Kladio sam se s prijateljicom da ćemo proći u finale. A ako ne uspijemo, morat ću se na sjevernoj Dinamovoj tribini pojaviti u Hajdukovu dresu.

A što će napraviti prijateljica ako prođete Red Bull?

- Ona će se morati prošetati u bikiniju po Trgu bana Jelačića – smije se Rajsar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije