Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski boksački prvak

Ćatić pao na dopinškom testu, mogao bi ostati bez naslova

Felix Sturm
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
19.05.2016.
u 13:41

Adnan Ćatić je nedavno osvojio naslov svjetskog prvaka pobjedom protiv Rusa Fedora Čudinova

Njemački boksač bosanskohercegovačkog podrijetla Felix Sturm, rođen kao Adnan Ćatić, je suspendiran i skinut s popisa supersrednje kategorije boksačkih organizacija.

Adnan Ćatić je nedavno osvojio naslov svjetskog prvaka pobjedom protiv Rusa Fedora Čudinova, ali nakon meča je pao na dopinškom testu i sada mu prijeti oduzimanje titule.

U dugoočekivanom uzvratu u Oberhausenu Ćatić je uzvratio ruskom boksaču za poraz od prije devet mjeseci kada mu je Čudinov oduzeo naslov nakon 12 rundi i podijeljenom sudačkom odlukom.

Sada se čekaju rezutlati B uzorka dopinškog testa koji će konačno odrediti njegovu sportsku sudbinu, a do tada će zadržati titulu WBA prvaka. To mu je peti svjetski naslov u karijeri.

>>Svjetska sam prvakinja i zbog svoje ličke krvi

Komentara 1

RI
rikavac
16:07 19.05.2016.

a sad ce dan zalosti u BIh ako mu uzmu titulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije