Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROSTRUKI PRVAK EUROPE

Adidas sjajnim potezom odao počast Jugoplastici: 'Slavimo kulturu Balkana'

Adidas Jugoplastika
Instagram
17.11.2020.
u 18:41

Tenisice su proizvedene u ograničenoj količini, no mogu se osvojiti u nagradnoj igri.

Poznati proizvođač sportske opreme Adidas pripremio je tenisice u čast Jugoplastike, koja je krajem prošlog stoljeća i palila košarkašim parketima.

Ekskluzivna verzija Adidas Forum High slavi, kako se navodi u objavi na Instagramu, košarkašku kulturu Balkana. Tenisice su bijele boje, a sa strane piše Jugoplastika u čast trostrukom prvaku Europe.

Tenisice su proizvedene u ograničenoj količini, no mogu se osvojiti u nagradnoj igri.

Inače, splitski klub se zvao Jugoplastika po našoj bivšoj tvornici koja je godišnje proizvodila 4,5 milijuna sportskih torbi za Adidas.

Ključne riječi

Komentara 8

TT
TTjac
20:40 17.11.2020.

Danas turbofolkerski čobani, maloumni šovinisti, gnjide i lopovine znaju kaj je košarka, a kamoli kultura. Zato smo na dnu dna i tu čvrsto stojimo.

BE
Beskucnik
20:32 17.11.2020.

Pop 84 bi kupio , a ime Jugo ne zelim na sebi nosit , zanimljivo kako adidas ne spominje da je to ipak splitski , hrvatski klub , mediteranske kulture , a ne balkanske

NM
nemirno more
19:03 17.11.2020.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije