Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBITIRAO I ADEMI

Abdurahimi junak Makedonije: To je bio najljepši i najvažniji pogodak u mojoj karijeri

Abdurahimi
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.10.2014.
u 13:55

- Stvarno je bio vrhunski gol, lopta mi je fantastično sjela. Iskreno, mislim da mi je ovo za sada najbolji gol karijere. Meni svakako najdraži i najljepši. Nije mogao doći u bolje vrijeme. Svi smo bili sretni, prekrasan je osjećaj pobijediti u 92. minuti - rekao je Abdurahimi.

Nekadašnji napadač Zagreba, a danas član belgijskog Lokerena Besart Abdurahimi bio je jučer junak u pobjedi Makedonije nad Luksemburgom. Gosti su iznenađujuće u Skopju vodili sa 2:1, a onda se izborniku Bošku Gjurovskom ukazao - Abdurahimi. Plavokosi napadač u igru je ušao početkom drugoga dijela, a onda prvo iznudio najstrožu kaznu koju je Adis Jahović pretvorio u 2:2, pa u trećoj minuti sudačke nadoknade sjajnim pogotkom sa 25 metara doveo Makedoniju do prve pobjede u ovim kvalifikacijama...

- Stvarno je bio vrhunski gol, lopta mi je fantastično sjela. Iskreno, mislim da mi je ovo za sada najbolji gol karijere. Meni svakako najdraži i najljepši. Nije mogao doći u bolje vrijeme. Svi smo bili sretni, prekrasan je osjećaj pobijediti u 92. minuti - rekao je Abdurahimi za Goal.com.

Za Makedoniju je debitirao i Arian Ademi. Abdurahimi i Ademi su nekada igrali u U-21 reprezentaciji Hrvatske...

- Čudni su nogometni putevi. Ademi je odigrao svih 90 minuta, bio je na pravom nivou. Odigrao je dobru, na svoj način ratničku utakmicu. No, svi znamo da on može još bolje, od njega se ovdje mnogo očekuje. Stigao je u novu sredinu, trebat će mu vremena da se snađe ovdje. No, svi smo mu na usluzi, ja naravno prvi.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Šuker: Facebook može, ali samo dok pobjeđuju. Vida: Ja sam ga ugasio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije