Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao 8 moždanih udara

Zvijezda 'Malcolma u sredini' se ne sjeća snimanja serije: 'Kao da to nisam ja na televiziji'

frankie muniz
Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
1/9
13.01.2022.
u 07:00

Glumca Grankie Muniz istaknuo je da o njegovom zdravlju kruže brojne netočne informacije. - Ako pretražujete moje ime, samo ćete naći priče o tome kako sam izgubio pamćenje ili da umirem od srčanog udara – rekao je.

Glumac Frankie Muniz (36) je gostovao u podcastu Steve-O's Wild Ride! te progovorio o svom zdravstvenom stanju. Istaknuo je da o njegovom zdravlju kruže brojne netočne informacije. - Ako pretražujete moje ime, samo ćete naći priče o tome kako sam izgubio pamćenje ili da umirem od srčanog udara – rekao je.

Objasnio je da se on godinama bavio sportom te da je doživio čak osam moždanih udara između 2012. i 2013. godine. Rekao je da ima migrene kao posljedicu svega što mu se dogodilo te istaknuo da mu smetaju česta kriva tumačenja njegova zdravstvenog stanja. 

Ispričao je da ima i probleme s pamćenjem te da često razmišlja zbog čega je tako. – Jedini logični razlog su potresi mozga, ali tko se može sjetiti svakog detalja u životu? Nitko, pa niti ja – kazao je. 

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Malcolma u humorističnom sitcomu 'Malcolm u sredini' otkrio je da ponekad zna pogledati neku od epizoda, ali da se ne sjeća većine događaja iz tog perioda. – Kao da to nisam ja na televiziji i to me pomalo rastužuje  - ispričao je Frankie. 

Podsjetimo, dječja zvijezda je Malcolma igrao šesto godina, od 2000. godine. Još je poznat i po ulozi u filmovima o agentu Codyju Banksu. Danas je glumac u braku s Paige Price te je postao otac.   

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije