Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ga se?

U 'X Factoru' je plesao u štiklama, a sada otkriva da je teško stradao u padu s 20 metara: Ne znam kako sam preživio

Foto: Kolaž/Instagram
1/6
12.01.2022.
u 14:44

Leo Pavlačić poznatiji kao Leone Pavlashian, 2015. godine natjecao se u 'X Factoru' 2015. godine kada je sve iznenadio svojim osebujnim nastupom u štiklama. Sada je na svom Instagram profilu objavio video u kojem je pratiteljima otkrio kako je doživio nezgodu zbog koje se sada nalazi u bolnici na Cipru.

Leo Pavlačić poznatiji kao Leone Pavlashian, 2015. godine natjecao se u 'X Factoru' 2015. godine kada je sve iznenadio svojim osebujnim nastupom u štiklama. Leone se plesom bavi od malena. Odrastao je u malenoj sredini pa je često bio predmet ruganja, a znali su ga dočekati ispred škole i istući pred svima, ali ga nisu uspjeli slomiti pa je svojim nastupom u 'X Factoru' htio pokazati da treba biti hrabar. Radio je u kao učitelj razredne nastave i animator u igraonici. U privatnom životu odijeva se kao svaki drugi muškarac, no voli se transformirati za nastup. Sada je na svom  Instagram profilu objavio video u kojem je pratiteljima otkrio kako je doživio nezgodu zbog koje se sada nalazi u bolnici na Cipru.

-Živ saaaam. Mislio sam ovaj trenutak proživjeti samo s najbližima, ali dugo će trajati pa da vas sve upozorim da pazite na što sjedate-  napisao je uz objavu, a onda otkrio što se zapravo dogodilo.

-Živ sam i van svake životne opasnosti. Išao sam na stijene vidjeti špilje koje se nalaze u moru i odlučio sam tamo napraviti fotografiju. I da nije bilo do fotografije, sigurno bi tamo sjeo, pojeo sendvič i pogledao zalazak sunca, mjesto je stvarno predivno. Probao sam prije nogama i sve je djelovalo stabilno i da mogu sjesti na stijenu, no kako sam ja sjeo, stijena se okrhnula. Visina je bila oko 20 metara što su mi rekli kasnije. Na pola puta, nekih 10 metara sam pao, odnosno doskočio s nogama, a pretpostavljam da sam tada slomio kuk. To me je odbacilo u plićak, dakle još 10 metara. Stvarno ne znam kako sam ostao živ jer je doslovno 30 centimetara vode- ispričao je Leo, no kako kaže tek je tada krenula prava agonija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @leonepavlashian

Iako je hitna došla ubrzo, zbog velike visine nisu mogli doći do njega. Noga mu je bila oduzeta, no bio je pri svijesti. Nije odmah shvatio da mu je i ruka slomljena, pa se uspio uhvatiti za stijene. Nakon sat i pol provedenih u vodi stigao je gliser, a u međuvremenu mu je i ruka izgubila funkciju.

-Bio sam u vodi pa nisam toliko osjetio bol u nozi. Kada sam mislio da više neću moći izdržati, stigao je gliser, no i tu je nastao problem jer sam ja bio u plićaku, a područje je stjenovito pa nisu mogli doći do mene. Na sreću, pao sam s ruksakom pa sam nekako uspio doplutati do njih. Izvukli su me i prebacili u bolnicu- otkrito je Leo koji je operaciju čekao tri dana, a sve se dogodilo baš na njegov rođendan.

-Ponovno sam rođen i počinjem brojati godine od 02.01.2022. Sve će se vratiti u normalnu, i noga i ruka. Ostat će samo ovaj ožiljak pa ću izgledati kao da sam pobjegao iz zatvora, ali i to je u redu - rekao je kroz smijeh, a nada se kako će biti prebačen u Hrvatsku. Ispod objave, nanizale su se poruke podrške, a javile su se i Pamela Ramljak, Neda Parmać i Indira Levak.

"U šoku sam. Ljubi moj brzo mi se oporavi", "Brz oporavak i povratak u Hrvatsku želim! Drži se", "Drži se Leo, nije to ništa za tebe", "Sretno", "Lijepo je vidjeti tvoj osmijeh na licu. Uskoro si doma, naći ćemo način", "Sva sam se naježila, strašno što si prošao, želim ti brz oporavak i povratak kući najmilijima", pisali su pratitelji, a Leone nam je otkrio kako napreduje oporavak.

-Oporavak napreduje dobro. Trudim se vježbati u krevetu koliko mogu, a danas sam uspio ustati na jednu nogu i sjesti, tako da je to ogroman napredak- govori nam Leo. Istaknuo je kako je medicinska skrb na Cipru dobra, svi se trude, no smatra kako je u Hrvatskoj bolje. Dodao je i kako je situacija s koronavirusom jako napeta, bolnice su prenapučene, stanje je kaotično.

Cipar je sinoć pogodio i potres, a Leone kaže kako se poprilično uplašio, budući da mu je svjež i onaj zagrebački. -Došla je sestra i smirila me. Rekla mi je kako su potresi normalni, ali stvarno sam se prepao.

Ističe kako mu je teško biti daleko od obitelji u ovako teškoj situaciji, ali podrška koju dobiva stvarno mu znači puno. Na Cipar je došao turistički, a problem mu stvara i odjeća koju kaže 'štedi' kako bi imao što odjenuti za povratk u Hrvatsku.

-Svakodnevno se čujem sa svojim bližnjima, to mi daje snagu kao i projekti koje spremam nakon oporavka. Radim puno, i po nekoliko poslova, pa mi je najveća kazna biti u krevetu.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže  

Ključne riječi

Komentara 1

SL
SlavonskiStarosjedilac
15:17 12.01.2022.

Kada će se vračati? Kao prvo, pogodbena rečenica - kad se bude vraćao. Kao drugo, vračanje je zabranjeno. Vjerojatno ste mislili na vraćanje? E, moji nounari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije