Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEN I JENNIFER

Ljubavi slavnog hollywoodskog para navodno je došao kraj: ‘Gotovo je, iselio se'

Jennifer Lopez and Ben Affleck out  - NYC
Foto: Dylan Travis
1/8
17.05.2024.
u 09:46

Obožavatelji su već primijetili da Ben i Jennifer već tjednima ne provode vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja, unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je zauzet snimanjem filma "The Accountant 2", međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od slavne pjevačice

Jedan od najpoznatijih svjetskih parova – Ben Affleck i Jennifer Lopez navodno više ne žive zajedno. Kako piše  In Touch Weekly, Affleck se odlučio razvesti od pjevačice i glumice. Izvor im je kazao kako je Afflecku dosta te da je za razvod kriva Jennifer. 

Obožavatelji su već primijetili da Ben i Jennifer već tjednima ne provode vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja, unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je zauzet snimanjem filma ''The Accountant 2'', međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od slavne pjevačice.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

Par, koji je već jednom bio u vezi pa su razvrgnuli zaruke 2003., i onda su se ponovno spojili gotovo 20 godina kasnije, već je ranije imao problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Jennifer se puno bolje nosila s medijskom pozornošću, dok je Ben uvijek od nje bježao. U dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" pjevačica je također otkrila da se teško nose s pozornošću javnosti i da tu moraju raditi kompromise.

GALERIJA: Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Jennifer Lopez and Ben Affleck out  - NYC
1/113

"Mislim da Benu nije baš ugodno što ja ovo radim, ali on me ne može spriječiti", rekla je tada Jennifer.

"Ben nikada nije htio uništiti Jenniferine snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što bi pomoglo njezinoj karijeri, iako ga ona prilično kontrolira", tvrdi izvor.

Da nešto nije u redu sa slavnim parom, otkrilo se prije dva mjeseca, kada je Affleck viđen u društvu bivše supruge Jennifer Garner. 
Bivši par uhvaćen je ispred škole njihova sina u Los Angelesu. Strani mediji navode kako je slavni glumac odlično izgledao, a glumica je bila opuštena i nasmijana. 

VEZANI ČLANCI: 

Jennifer je nosila slastice za Samuela i njegove prijatelje iz razreda. Iako se ovaj bivši bračni par razveo 2018. godine, nakon 13 godina braka, uspjeli su održati dobar odnos kako bi mogli zajedno odgajati sina Samuela i kćeri Violet i Seraphinu.

Inače, čim su pratitelji vidjeli skupa Garner i Afflecka, komentirali su kako je brak Bena i Lopez gotov zato što ga dugo nisu vidjeli tako dobro raspoloženog kao s bivšom suprugom. "Rastat će se oni sigurno", nisu prestali pisati na društvenim mrežama. Ben je 2021. godine obnovio romansu s latino divom Jennifer Lopez, a godinu kasnije vjenčali su se u Las Vegasu. Benovoj djeci pridružili su se 16-godišnji blizanci koje je Lopez dobila iz braka s Marc Anthonyjem, kći Emme i sin Max.

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije