Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chloe Grace Moretz

Zvijezda horora: Kad je tužna, uvijek se utješi glazbom ABBE

chloe
Pixsell
06.10.2013.
u 09:00

Za ulogu je spremna riskirati život i pristati na bilo kakve transformacije. Kao sedmogodišnjakinja u filmu “The Amityville Horror” morala se spuštati s velike visine i hodati na žici.

Sa samo 16 godina Chloe Grace Moretz u svom životopisu ima upisanih 48 uloga u filmu i televiziji. Prvu je ulogu ostvarila sa samo sedam godina, a posljednja joj je u filmu “Carrie” koji uskoro dolazi u naša kina. U adaptaciji klasične horor priče o mladoj Carrie White Chloe glumi Carrie - djevojku koju društvo odbaci jer je sramežljiva. Snimanje filma uključivalo je dosta krvi u određenim scenama, što je izluđivalo i bacalo u depresiju 16-godišnju glumicu.

– Takvom stanju sam se odupirala slušajući ABBA-u. Došla bih kući još puna krvi po sebi i na kuhinjskom šanku bih plesala na taktove pjesme “Dancing Queen” – ispričala je Moretz. Za ulogu je spremna riskirati život i pristati na bilo kakve transformacije. Kao sedmogodišnjakinja u filmu “The Amityville Horror” morala se spuštati s velike visine i hodati na žici.

– Naravno da me u početku bilo strah, ali onda sam to sve zamislila kao jednu igru i bez problema sam hodala po žici - kaže Chloe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije