Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u 2022. godini

Zoran Šprajc otkriva da sprema novi projekt: Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši

Foto: Instagram
1/10
18.01.2022.
u 12:52

Njegova emisija RTL Direkt nominirana je za Večernjakovu ružu, a voditelj i urednik ove emisije radi na novom projektu koji će, kako kaže, biti zahtjevniji od RTL Direkta.

Za Zorana Šprajca 2022. godina je počela odlično u poslovnom smislu i njegova emisija RTL Direkt nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine, a za voditelja i urednika ove emisije u ovoj godini događaju se i nove poslovne promjene i izazovi o kojima je nešto više otkrio.  

- O da, 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem Informativnom medijskom prostoru. Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu. - ispričao je u intervju za RTL. Pozvao je i sve da glasaju za RTL-ove emisije i voditelje koji su nominirani za Večernjakovu ružu. 

- Kroz emisiju je prošlo još mnoštvo drugih izuzetno kvalitetnih i novinara i producenata i urednika, da spomenem samo Danku Derifaj za koju navijamo da se ove godine također okiti Večernjakovom ružom kao najbolja TV novinarka. Glasajte za Danku, glasajte za Direkt, glasajte za Večernjakovu ružu, svaki je glas na neki način glas za tu sjajnu ekipu ljudi. - poručuje Šprajc.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačko ostvarenje godine   

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vivian
13:35 18.01.2022.

Dosadan lik

ML
Mladjan
22:31 27.05.2022.

Evo ,upravo gledam prvu emisiju, dosadnija je od filma bitka na neretvi.

VI
Vivian
17:39 18.01.2022.

@Svedo- To je razlog da ne silazi sa stranica srpskog tiska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije