Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerani odlazak

Preminuo član ZKM-a (24), tužnu vijest potvrdili iz kazališta: 'S tugom se opraštamo od dragog kolege'

18.01.2022.
u 12:31

U komentarima se odmah javila i Saša Broz,  kazališna redateljica te unuka jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza Tita

Na Facebook stranici Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM) u utorak oko podne osvanula je tužna vijest o smrti jednog zaposlenika. Riječ je o 24-godišnjem Josipu Zadri koji je radio na kazališnoj rasvjeti. 

"Posljednji pozdrav Josipu Zadri (24), dragom kolegi koji nas je napustio na pragu svog mladog života i karijere u ZKM-u, gdje je radio na kazališnoj rasvjeti. S tugom se opraštamo od dragog Josipa, kolege s kojim nam je uvijek bilo ugodno stvarati kazališnu scenu. Obitelji izražavamo duboku sućut. Zagrebačko kazalište mladih", stoji u tužnoj objavi.

U komentarima se odmah javila i Saša Broz,  kazališna redateljica te unuka jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza Tita, koja je ispod objave ostavila emotikon slomljenog srca. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

Komentara 17

NE
nešperlin
12:52 18.01.2022.

Počivao umiru! Ovo je pretužno koliko mladih odlazi naglo...

IN
Indy500
14:18 18.01.2022.

Strašno. Sućut obitelji. A još strašnije što uopće ne spominju uzrok smrti. Dokle više?

MH
Max.hr
13:02 18.01.2022.

Tko se igle lača pada ko od mača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije