Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO U EMISIJI

Zločesti dečko Hollywooda postao tata po 6. put, 14 godina mlađa supruga rodila u tajnosti

Jude Law
Foto: profimedia
1/9
15.09.2020.
u 17:43

Glumac Jude Law i psihologinja Phillipa Coan vezu su potvrdili na crvenom tepihu Hay festivala 2015. godine, a sudbonosno "da" izrekli su prošle godine u svibnju.

Hollywoodski glumac i miljenik mnogih žena Jude Law, kojeg prati glas srcolomca, postao je tata po šesti put. Otkrio je da je njegova supruga Philippa rodila tijekom karantene kod poznatog voditelja Jimmyja Fallona koji ga je pitao kako je uopće proveo to vrijeme s obitelji.

Naime, 47-godišnjak je naveliko i naširoko pričao o vrtlarenju i aktivnostima tijekom karantene, a onda je dodao: "Oh da. Dobio sam i dijete, pa eto!", kaže glumac ističući da je dolazak bebe tijekom karantene bio veliki blagoslov.

- Zaista je divno. Jako se blagoslovljeno osjećamo što možemo toliko provoditi vremena zajedno kao obitelj i samo se gnijezditi u društvu jednih drugih svakog dana - opisao je Jude koji je inače otac već petero djece iz prijašnjih veza i brakova. 

Glumcu je ovo drugi brak, a spomenutu djecu ima s tri različite žene: prva supruga Sadie Frost, američki model Samantha Burke i posljednja bivša djevojka Catherine Harding

Vezu s Phillipom Coan potvrdio je 2015. godine na crvenom tepihu, a par se zaručio prošle godine u veljači nakon četiri godine veze. Vjenčali su se u Gradskoj vijećnici Old Marylebone u Londonu u svibnju prošle godine, a popis gostiju bio je maksimalno reduciran pa se nitko od hollywoodskih faca tamo nije ni našao. Odlučili su se za intimnu ceremoniju i pozvali su samo najbliže prijatelje i obitelj. U baršunastom plavom odijelu, šeširu i okruglim sunčanim naočalama Jude je izrekao ''da'' svojoj mladenci koja se odlučila za mini haljinu i duboki dekolte. 

Foto: profimedia

Zajedno su stigli u vijećnicu u Range Roveru.

– Voli njezinu inteligenciju i smatra osvježavajućim to što ona nije iz svijeta šoubiznisa. Zadivljen je i ne želi zabrljati – rekao je tada izvor o Coan. 

Phillipa je inače psihologinja i vodi vlastitu konzultantsku tvrtku, a Jude, osim što je glumac, poznat je po višestrukim preljubima svojih poznatih partnerica. 

Glumac Jude Law je suprugu, također glumicu Sadie Frost, prevario s popularnom Siennom Miller, s kojom se poslije zaručio. Zaruke su bile kratkog daha jer je Jude varao i Siennu, i to s dadiljom njegove djece iz prvog braka. Tada joj se Jude i javno ispričao, no ona mu ipak nije mogla oprostiti.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije