Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 -kuhaj!

Žiri već gubi strpljenje: Molim vas, ne činite to ako nas ne želite ubiti!

Foto: RTL
1/3
05.02.2018.
u 15:23

Žiri ne može vjerovati da natjecatelji showa, nakon pet sezona i preko 270 epizoda, još uvijek moraju strahovati za svoj život zbog – sirove piletine!

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' neće zapaliti set prejakim flambiranjem niti će bacati noževe s povezima na očima. Učinit će nešto puno opasnije! Opet!

Žiri ne može vjerovati da natjecatelji showa, nakon pet sezona i preko 270 epizoda, još uvijek moraju strahovati za svoj život zbog – sirove piletine!

„Hmmm… Sirova piletina. Što još uvijek moramo pričati o sirovoj piletini? Nacijo, sirova piletina ubija! Nemojte davati ljudima sirovu piletinu, pogotovo onima koje ne poznajete. Osim ako ih ne želite ubiti. Hvala!“, kaže chef Mate Janković nakon što je kušao nedovoljno termički obrađeno meso s tanjura novog natjecateljskog para.

Čini se da kuhari amateri nikako da nauče koliko je sirovo meso opasno po zdravlje. Da bi im se urezalo u pamćenje, žiri će podići ton glasa i ozbiljno zaprijetiti natjecateljima jer, kako i sami kažu, nemaju niti trunke strpljenja za pogreške koje se ponavljaju iz sezone u sezonu.

„Razumijem da je tu trema, nervoza… Ali, piletinu ste već sigurno tisuću puta pekli doma i ovo se ne bi smjelo dogoditi. Gledajte, nije žiri ovdje na robiji. Ne možete to raditi!“, otkriva chef Ivan Pažanin s nevjericom na licu. 

Tko je površno pratio show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ i time žiriju digao tlak? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi omiljenog kulinarskog showa u 21:25 na RTL-u!

1/11

Komentara 3

ZA
Zagy154
16:19 05.02.2018.

pa očito je da samo idioti mogu upasti u emisiju jer neznaju osnovne stvari,ali očito je bitan show

TH
than
15:34 05.02.2018.

Postali su naporni... Kako idu sezone sve vise sebe stavljaju u glavnu ulogu.

AR
Artukovic
15:58 05.02.2018.

Pa da ziri objasni kandidatima bar u jednoj sezoni kako se pece,kuha ili dinsta piletina mozda nebi morali strahovati za zivot.Pa ja doma kad pecem piceka u rolu iliti pecnic,i pecem ga preko sat i pol...pa kako onda oni mogu ispeci za manje od 40 min,i jos da nije presuha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije