Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Koliko će puta Špiček ponavljati da juha nije predjelo?!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
01.02.2018.
u 16:41

Večerašnji zadatak nije nimalo lak jer samo jedna pogreška može odlučivati o tome tko napušta show. Natjecatelji imaju 75 minuta za pripremu jelovnika od tri slijeda koji će posebne gošće showa, zagrebačke mažoretkinje, natjerati da kandidatima podijele najviše moguće ocjene.

Sve izazovniji zadaci natjecateljima showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' teško padaju. Dok razmišljaju kako osvojiti žiri i posebne goste, natjecatelje će večeras 'oprati' južina koja sa sobom nosi zaboravnost, dekoncentraciju, pa čak i trzavice među parovima.

Večerašnji zadatak nije nimalo lak jer samo jedna pogreška može odlučivati o tome tko napušta show. Natjecatelji imaju 75 minuta za pripremu jelovnika od tri slijeda koji će posebne gošće showa, zagrebačke mažoretkinje, natjerati da kandidatima podijele najviše moguće ocjene. Svi su parovi pripremili najbolje recepte i ne razmišljaju da se u njima krije zamka zbog koje će se članovima žirija dignuti kosa na glavi.

„Što to kuhate? Juhu od buće? A Doris je lijepo rekla da je današnji zadatak toplo predjelo – i vi napravite juhu! Tri-četiri sezone tuvim da juha nije predjelo. A da sad vama to progledam kroz prste, ne bih bio dosljedan sam sebi. Juha nije toplo, niti hladno predjelo, nego je juha!“, povišenim je tonom i razočaranim izrazom lica objašnjavao chef Tomislav Špiček gdje su to Antonia i Ervin pogriješili kod slaganja svojeg jelovnika.  

Od kandidata iz Dubrovnika očekuje se ambiciozan jelovnik. No, Ante je danas ustao na krivu nogu, neodlučan je kod izrade jednostavnih zadataka, poput rezanja bifteka na komade i posipanja peršina, pa je Martina od samog početka preuzela ulogu šefice u kuhinji. I dok je njezina najčešća rečenica bila „nemoj, ja ću“, Ante se ispričavao za svaku sitnicu i molio djevojku da se na njega ne ljuti jer je prečesto otvarao pećnicu i krivom krpom čistio radnu jedinicu.

Zagrebačke mažoretkinje i žiri večeras će donijeti odluku koja dva para zaslužuju prolaz u daljnje natjecanje, a koja dva odlaze kući. Tko se to ne snalazi dobro u kuhinji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, doznat ćemo večeras u 21:15 sati na RTL-u!

3,2,1 kuhaj
1/7

Komentara 5

SL
Slovenec
19:46 01.02.2018.

3,2,1.....špricaj

BI
binko
20:33 01.02.2018.

Steta kaj taj nije recimo neurokirurg....kak bi se tek onda uzrujavao...uzas tv je od pojedinih zanimanja i likova napravila takvu vaznost,

MU
mulag
17:34 01.02.2018.

koliko ha znam JUHA je (nije) predjelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije