Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

Nikolu iz Big Brothera i njegovu sestru razdvojili su kao male

Foto: RTL
1/4
02.02.2018.
u 08:19

Nikolu i njegovu sestru Eminu razdvojili su kada su im se roditelji rastali. Emini je tada bilo sedam, a Nikoli samo godinu dana te je Nikola ostao živjeti s mamom, a Emina je živjela s tatom.

Nikola Vidović iz Belog Manastira u Big Brother showu nalazi se u tajnoj kući u kojoj ima zadatak glumiti obitelj s troje drugih natjecatelja.

Nikola nije imao prilike živjeti u skladnoj obitelji i  kaže da mu je u obiteljskoj kući Big Brothera jako lijepo jer je napokon doživio kako to izgleda kada je cijela obitelj za stolom.

Nikolu i njegovu sestru Eminu razdvojili su kada su im se roditelji rastali. Emini je tada bilo sedam, a Nikoli samo godinu dana te je Nikola ostao živjeti s mamom, a Emina je živjela s tatom.

– Nismo bili baš povezani, a on je tatu posljednji put vidio i čuo prije godinu dana – otkrila je za RTL njegova sestra koja se s Nikolom povezala tek kad je postao tinejdžer. 

Do prije tri godine Emina i Nikola održavali su kontakt, a zbližili su se prije tri godine kada je Nikola došao k njoj u Zadar i sestra mu je pomogla pronaći posao.

Nikola je po zanimanju kuhar, ali ne radi u struci. Navijač je riječke Armade te voli ići na nogometne utakmice kada igra njegov klub. Također, ima i umjetničko ime Nixara te Youtube kanal, gdje stavlja svoje rap pjesme.

"Nitko od nas nije bio baš pretjerano oduševljen njegovim pjesmama, ali nas je sve iznenadio kada je snimio i spot", ispričala je njegova sestra.

1/50

 

Komentara 3

TA
tarzan
08:46 02.02.2018.

I koga to sad briga. Ko su oni

DU
Deleted user
10:28 02.02.2018.

jeste zaostao je zato vas i sopaju znaju cime se hranite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije