Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosan

Željko Joksimović prekršio je jedno pravilo i oduševio obožavatelje

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
30.08.2017.
u 10:31

Pjevač ne voli na društvenim mrežama dijeliti fotografije svoje obitelji, ali za rođendan kćeri Mine prekršio je to pravilo

Pjevač Željko Joksimović poznat je po tome što na društvenim mrežama ne dijeli često fotografije svoje obitelji, pogotovo djece.

Ipak, jučer je popustio i s obožavateljima je podijelio fotografiju svoje najstarije kćeri Mine te joj je čestitao rođendan. Jedan od omiljenih pjevača u regiji Mini je napisao: Sretan rođendan, ljepotice tatina. 

 

 

Srecan rodjendan, lepotice tatina!!! #rodjendan #22 #happybirthday

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

 

 

Da je njegova kći iz prvog braka sa suprugom Vesnom prava ljepotica složili su se i njegovi obožavatelji te su se pridružili čestitkama. Pjevač s drugom suprugom, voditeljicom Jovanom ima trogodišnjeg sina, a uskoro će im se roditi i blizanci. 

Komentara 2

NV
NV
18:05 31.08.2017.

Car!

IL
ilijan
10:52 30.08.2017.

Ti cajkaši me uopće ne interesiraju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije