Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ecija Ojdanić

Poruka suprugu: Hvala ti što dobrotom i dalje prkosiš ovom ludom svijetu!

Foto: Nina Đurđević/Pixsell, Instagram
1/3
30.08.2017.
u 08:22

Emotivnom objavom na Instagramu Ecija Ojdanić čestitala je 42. rođendan suprugu, redatelju Robertu Orhelu.

“Sretan rođendan mojoj ljubavi! Predivnom, prelijepom i predobrom čovjeku za ovaj svijet! Svojom dobrotom i dalje prkosi ovom ludom svijetu!

I podsjećaj me i dalje što je najvažnije u životu!” Tom emotivnom objavom na Instagramu Ecija Ojdanić čestitala je 42. rođendan suprugu, redatelju Robertu Orhelu.

 

 

 

Zagrebačka glumica, majka djevojčice Cvite i sina Jakova, ljeto je provela u krugu obitelji uživajući na Jadranu, a proteklih mjeseci ozbiljno se priprema za svoj prvi pravi maraton koji će pokušati istrčati 19. studenoga u Veroni.

– Kad sam počela trčati polumaratone, nisam to smatrala osobitim podvigom. Jednostavno sam uživala u omiljenom hobiju. Nekako mi je cijeli taj moj put iz neobaveznog trčkaranja u ozbiljno treniranje bio potpuno prirodan. Tek kad sam primijetila koliko je ljudi fascinirano mojom promjenom u životu, shvatila sam da to baš i nije uobičajeno – rekla je glumica.

Komentara 5

DU
Deleted user
08:38 30.08.2017.

mila majko kakva glupost.....

BI
billynik
09:22 30.08.2017.

Strašno

PS
popevke sAm slagal
16:15 30.08.2017.

Obračun sa bivšim mužem hvaljenjem sadašnjeg preko društvenih mreža. Prozirno i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije