Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulinarski dvoboj

Željka Klemenčić: 'Cure su psihički stabilnije i dobro podnose stres'

Foto: RTL
1/19
21.11.2019.
u 23:46

Prvi slijed koji su poslužili bio je riblji carpaccio, a dečki su dobili više pohvale zbog dobro začinjenog jela i tako zaradili bod prednosti.

U četvrtak navečer na setu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' vodio se četvrti ovosezonski dvoboj u kojem su snage odmjerili Ana i Katarina protiv Brune i Roberta, a dečki su u duelu imali manje sreće.

Kao i u svakom kulinarskom dvoboju do sada, natjecatelji su morali pripremiti pet degustacijskih sljedova, a u tome su im pomagale ostale kolege iz ekipe. Uz to, Ani i Katarini u kuhanju su se pridružile Karmen i Marina jer su djevojke bile uspješnije u kvizu okusa pa su njihovu pomoć dobile kao nagradu.

„Cure su psihički stabilnije i dobro podnose stres te se znaju dobro organizirati. Možda jesu mlade i neiskusne, ali psihološki su jedne od jačih parova u showu“, istaknula je njihova mentorica Željka Klemenčić dok se Ivan Pažanin malo pribojavao za svoje dečke.

„Vidim na dečkima da su malo nervozni, i to nije dobro. Na kraju će presuditi koncentracija i sreća“, kazao je splitski chef.

Parovi su morali pripremiti riblji meni, s čim nisu na „ti“ ni Bruno i Robi, kao ni djevojke, no uz pomoć ostalih svi su tanjuri bili spremni na vrijeme i izgledali su besprijekorno i ukusno.

Prvi slijed koji su poslužili bio je riblji carpaccio, a dečki su dobili više pohvale zbog dobro začinjenog jela i tako zaradili bod prednosti. Kod riblje juhe ta se prednost zadržala, a cure su postigle izjednačenje na toplom predjelu - woku s povrćem. Desert je, kao i obično, bio odlučujući slijed pa su Bruni i Robertu presudile fritule.

„Dečki, vaše su fritule izvana gorkaste jer ste imali previsoku temperaturu ulja pa su vam izvana izgorjele, a unutra su bile mekane“, kazao je Tomislav Špiček koji je dečkima dao sedmicu za desert, a cure su za male i slatke fritule dobile devetku.

„Karmen i Marina su naše spasiteljice! Opet su napravile desert i dobile 9 bodova“, priznala je Ana te se zahvalila Međimurkama što su zakucale gol za pobjedu.

„Braco i ja smo izgubili od djevojaka i nije mi žao jer su to dvije djevojčice koje kuhaju strastveno i većinu vremena znaju što rade“, zaključio je Bruno za kraj.

U showu su tako ostala još dva para u muškom timu dok ženski tim broji četiri para. Natjecatelje u novom tjednu emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' očekuju brojne zanimljivosti, a što im se „kuha“ - ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije