Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zaboravio

Zdravko Čolić oduševio lijepom gestom koju je napravio u tajnosti, obožavatelj ga snimio

Koncert Zdravka Čolića u puskoj Areni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
28.07.2020.
u 20:20

Majda je preminula prije tri godine u 61. godini života, nakon što je doživjela moždani udar, a Čolića je voljela još od 1978. godine.

Glazbenik Zdravko Čolić gestom koju je napravio u tajnosti oduševio je svoje obožavatelje. Iako je sve napravio u tajnosti, netko ga je zapazio i fotografirao te je zbog toga javnost ipak saznala za njegov nesebičan čin. 

Koncert Zdravka Čolića u puskoj Areni
1/1

Naime, glazbenik je posjetio grob svoje vjerne obožavateljice Majde Arnautović, koja ga je tijekom 40 godina pratila na koncertima diljem bivše Jugoslavije, piše Express Tabloid.

Grob njegove obožavateljice nalazi se u Banja Luci, a Čolić svoju obožavateljicu očito nije zaboravio te ju je odlučio posjetiti nakon koncerta koji je održao u gradu.

Majda je preminula prije tri godine u 61. godini života, nakon što je doživjela moždani udar, a Čolića je voljela još od 1978. godine. 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
21:22 28.07.2020.

A što radi Eros Ramazzotti?

PU
Pukovnik
20:54 28.07.2020.

Tko je kao da pjeva Ramzes II

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije