Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bune se

Nakon žestokih napada na društvenim mrežama Blanka povukla neočekivani potez

Foto: Miranda Cikotic/PIXELL
1/6
05.08.2019.
u 10:30

Među napomenama na stranici stoji da u stanu nisu dozvoljeni kućni ljubimci, djeca, zabava, a ni pušenje.

Atletičarka Blanka Vlašić zaključala je Instagram profil apartmana koji iznajmljuje.

Nakon što je na društvenim mrežama Blanka objavila fotografije svog apartmana koji iznajmljuje u Splitu, pojavili su se određeni komentari na pravila koja je hrvatska atletičarka stavila za one koji žele unajmiti ga.

Moderno uređen stan ima i određena pravila. Među napomenama na stranici stoji da u stanu nisu dozvoljeni kućni ljubimci, djeca, zabava, a ni pušenje. Gosti moraju imati i gotovinu prilikom dolaska u apartman koji ima četiri zvjezdice. Blanki zamjeraju činjenicu da podržava inicijativu "U ime obitelji" te je sudjelovala u Hodu za život, dok istovremeno ne prihvaća djecu u svom apartmanu.

"Velika vjernica, a brani djecu u apartmanu", nezadovoljni su neki čitatelji. S druge strane, neki ju i brane.

Foto: Screenshot Instagram

"Njen apartman, njena pravila. Ne vidim problem. Kome smeta neće iznajmiti i to je to", komentirala je jedna čitateljica.

"A koliko osoba uopće može doći u stan od 36 kvadrata.To je apartman za dvije osobe i koga ona želi kao gosta u svom prostoru njena odluka. Meni je to samo malo visoka cijena za tako mali apartman, ali OK ako su u Splitu takve cijene pa neka", još je jedan od komentara.

Na svojoj službenoj Instagram stranici Blanka je objavila fotografiju stana u Splitu kojeg iznajmljuje preko jedne poznate agencije, kao i link na kojem se mogu naći detalji o stanu. Blanku na Instagramu prati više od 38.000 pratitelja.

Komentara 66

DU
Deleted user
12:29 05.08.2019.

Jadni su oni koji ju mrze, a nemogu niti u 100 svojih bijednih zivota postici ono sta je ona u jednom!

DU
Deleted user
12:30 05.08.2019.

Matija Babić zabrinut za djecu haha

BI
Biouskoli91
12:46 05.08.2019.

'Neocekivan potez'. Navlakusa naslovi, u trendu VL-a. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije