Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje godine

Treći put izrekla 'da'! Slavna ljepotica sreću pronašla u zagrljaju znatno mlađeg muškarca

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/11
04.08.2019.
u 12:39

Prije nego se udala za Toma Kaulitza, 46-godišnja manekenka, Heidi Klum bila je dva puta u braku.

Supermodel Heidi Klum proteklog vikenda uplovila je u bračnu luku s gitaristom popularnog njemačkog sastava Tokio Hotel Tomom Kaulitzom na otoku Capriju.

Mladenci su bračne zavjete izmjenili na luksuznoj jahti Christina O. na kojoj je održano i raskošno slavlje za uzvanike. Heidi je blistala u predivnoj vjenčanici spuštenih ramena, dok je mladoženja bio elegantan u bijelom smokingu.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, a zanimljivo je i da se na istoj jahti 1968. godine vjenčala i bivša prva dama SAD-a Jackie O. Kennedy s drugim suprugom Aristotelesom Onassisom.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Riječ je o 45. najvećoj jahti na svijetu, a da 46-godišnja manekenka i njezin 17 godina mlađi suprug nisu štedjeli dokazuje i činjenica da tjedni najam jahte na kojoj su organizirali vjenčanje stoji vrtoglavih 4,6 milijuna kuna.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Novopečeni supružnici u Italiju su stigli nekoliko dana ranije, a dan prije službenog vjenčanja organizirali su i party koji se održao u poznatom restoraju Riccio.

 Heidi i Tom romansu su započeli nakon što je popularna manekenka prekinula vezu s 31-godišnjim Vitom Schnabelom, trgovcem umjetnina.

Foto: Profimedia

Upoznali su se početkom 2018. godine preko zajedničkog prijatelja s kojim je Heidi radila na jednom modnom projektu, a kao par prvi su se put pojavili u svibnju u Cannesu. Na Badnjak 2018. godine Tom i Heidi na društvenim su mrežama objavili da su se zaručili, što je zbog veće razlike u godinama, potaknulo i brojne negativne komentare. Prema informacijama stranih medija, ceremonija vjenčanja održala se u krugu najbližih prijatelja i obitelji u vijećnici u Los Angelesu u veljači ove godine.

Prije nego se udala za Toma, 46-godišnja manekenka bila je dva puta u braku. Prvi je bio sa stilistom, Ricom Pipinom, 1997. godine, ali brak se raspao i razveli su se nakon pet godina veze. Nedugo nakon toga u manekenkin je život ušao Flavio Briatore, generalni direktor Renaultovog tima Formule 1 za kojeg se nije udavala, ali s kojim ima kćer Helene (Leni).

Drugi brak bio je s britanskim pjevačem, Sealom, od 2005. do 2014. godine, s kojim ima troje djece, sinove Henryja i Johana te kćer Lou. I 29-godišnji pjevač Tom iza sebe ima jedan propali brak. Od njemačkog modela i stilistice, 37- godišnje Rie Sommerfeld, razišao se 2016. godine, a službeno su se razveli 2018. godine, dok je Tom već bio u vezi s Heidi.

Foto: Peer Grimm/DPA/Pixsell

Uspješna manekenka, dizajnerica i voditeljica sa njemačkim se glazbenikom slaže odlično. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije i videozapise na kojima ne skrivaju sreću. Tom i djeca u dobrim su odnosima, a strani mediji navode kako su mu upravo oni pomogli da ju zaprosi romantičnim doručkom u krevetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije