Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrag na odmoru

Fanovi oduševljeni - snima se nova, zadnja sezona hit serije!

Foto: Screenshot
1/9
03.08.2019.
u 18:00

Iako je u lipnju objavljeno da će nova sezona imati 10 epizoda, kao i prošla, ovih je dana stigla sretna vijest za sve obožavatelje koji će uživati u čak 16 epizoda serije.

Snima se nova sezona megapopularne serije Lucifer!

I dalje ćemo je moći pratiti na popularnoj platformi Netflix, čime su fanovi oduševljeni. Ljubav prema zgodnom vragu koji se u bijegu od obveza u paklu odluči odmoriti u Los Angelesu bila je dovoljno jaka da spasi seriju ne samo za jednu nego za dvije sezone. Iako četvrta sezona još postiže veliki uspjeh u brojkama, peta sezona ipak će biti i posljednja za uživanje u duhovitim dogodovštinama Lucifera Morningstara.

Foto: Screenshot/reuters

Ildy Modrovich, jedna od scenaristica i izvršnih producentica serije, zamolila je obožavatelje serije preko društvenih mreža da ne pokreću kampanju kao prošle godine da bi ponovo spasili seriju. Naime, seriju je televizijska mreža FOX odlučila otkazati 2018. godine, što je naljutilo mnoge obožavatelje koji su pokrenuli kampanju „Spasite Lucifera". Napomenula je da je dosta truda uloženo prije nego što je ta odluka donesena, nakon razgovora s ljudima iz Netflixa i Warner Brosa.

Izvršni producent i scenarist Joe Henderson i Modrovich zahvalni su fanovima za podršku koju pružaju seriji i obećali su im da najbolje od serije tek slijedi. Ipak, postoji mogućnost da se vrag još neko vrijeme zadrži na Zemlji. Modrovich je jednom od svojih pratitelja natuknula da, unatoč tome što će serija Lucifer završiti nakon emitiranja pete sezone, nije isključeno da šarmantni vrag iz LA-a dobije svoju spin-off seriju ili čak film. U nadolazećoj sezoni očekuje se povratak svih glavnih likova.

Tom Ellis vratit će se u ulozi Lucifera, Lauren German kao detektivka i njegova partnerica, Chloe Decker s njezinim bivšim mužem Danom kojega glumi Kevin Alejandro. D. B. Woodside ostaje u ulozi anđela Amenadiela, Lesley-Ann Brandt kao nezamjenjiva i seksi demonica Mazikeen, a serija je nezamisliva bez dr. Linde Martin koju glumi Rachael Harris te luckaste forenzičarke Elle Lopez koju glumi Aimee Garcia. Ne zna se hoće li se Inbar lavi vratiti kao Eve s fantastičnom originalnom postavom.

Foto: Fox

Henderson i Modrovich priznali su da za petu sezonu već imaju napisanu prvu scenu kojom su vrlo zadovoljni te su otkrili da im je jedna od najdražih. Cilj im je, objasnili su medijima, da ljudima ne bude dosadno, ali ni njima, i zato se trude razmišljati suprotno od smjera koji bi obožavateljima bio logičan i predvidljiv. Ideju o radnji za posljednju sezonu imaju, iako im se na prvu učinila ludom, ali što su više razmišljali o njoj, to im se više svidjela, objasnili su. Bacili su i bubicu u uho da imaju jednu zabavnu igračku kojom će se pozabaviti, a bit će važna za petu sezonu. O čemu se radi? Nisu htjeli otkriti, ali s obzirom na vojsku fanova koju ne smiju iznevjeriti ne ostaje ništa drugo nego pričekati i vidjeti.

D. B. Woodside koji igra ulogu Amenadiela, Luciferova starijeg brata, iznio je svoje mišljenje o završavanju serije nakon "samo" pet sezona. Priznao je da su bili spremni na šest sezona, ali s time se pomirio te zaključio da svemu dobrome mora doći kraj. Također, pojasnio je da nisu htjeli da serija postane jedna od onih koje ljudi vole, ali da moraju gledati kako propada. Nikad nije dobro vrijeme za završiti seriju, rekao je u razgovoru za strane medije.

Foto: YouTube screenshot

Prva sezona ove uspješne serije imala je 13 epizoda, druga je povećala tu brojku na 18, treća na 26, dok se četvrta, nakon preuzimanja Netflixa, smanjila na 10 epizoda. Peta sezona, prema najnovijim bi informacijama, trebala imati ipak više od toga. Iako je u lipnju objavljeno da će nova sezona imati 10 epizoda, kao i prošla, ovih je dana stigla sretna vijest za sve obožavatelje koji će uživati u čak 16 epizoda serije. Iako se prije izbacivanja četvrte sezone strahovalo da neće biti iste kvalitete kao na Foxu, Netflix je ipak opravdao visoka očekivanja i serija nije izgubila na vrijednosti radnje, kao ni na duhovitosti glavnih likova.

Iako je na zemlju došao da bi se odmorio od svog pravog posla, vladara pakla, Lucifer u Gradu Anđela posjeduje noćni klub, Lux, u kojem se najčešće opušta uz drogu, alkohol i lijepe žene. Na prvu sebičan, arogantan i zao, kroz četiri sezone, zahvaljujući svojoj slučajnoj partnerici, detektivki Decker, Lucifer upoznaje samog sebe.

Dok četvrta sezona na samom kraju donosi neka nova saznanja o osjećajima koje Chloe i Lucifer priznaju jedan drugome, povratak Lucifera u pakao ponovo ostavlja gledatelje u neizvjesnosti - što dalje? Kakvu će ulogu imati Lindino dijete? Možemo li očekivati nešto više od Eve? Hoće li se Lucifer ponovo susresti s Bogom? Iako se još ne zna točan datum, obožavatelji željno očekuju spektakularnu završnicu serije već sljedeće godine.

Komentara 1

BO
Bojnik
09:45 04.08.2019.

Strasno je popularna ta serija....nikad cuo za nju nisam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije