Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

Zbog pada u rupu Mani Gotovac je završila na štakama

Mani Gotovac
Pixsell
03.12.2011.
u 09:00

Dramaturginja je mjesec i pol dana bila u gipsu i ozljeda ju je prikovala uz krevet pa je imala više vremena za prijatelje i obožavatelje

Iako je trenutačno na rehabilitaciji u Opatiji, Mani Gotovac vedra je i optimistična kao da nije na oporavku, već na odmoru. Smije se dok priča što joj se dogodilo.

Svi je paze

 – U listopadu sam u Vlaškoj ulici u Zagrebu upala u otvorenu rupu i slomila gležanj. Mjesec i pol noga mi je bila u gipsu, a sada sam u Opatiji na oporavku i lijepo mi je. Svi me paze – govori. Poznata teatrologinja po cijele dane provodi na terapijama. Odlazi na plivanje, fizioterapeutu, razgovara s liječnicima i dan joj, kaže, brzo prođe. Ipak, unatoč strogom režimu raznih tretmana, ostaje joj vremena pratiti što se događa u Hrvatskoj. A afera s Hajdukovim kalendarom, koja se ovih dana provlači po medijima, razljutila je i prvu damu našeg teatra.

– Grad Split na svaki način svakodnevno dokazuje da više nije grad, nego predgrađe Ogorja u općini Muć (rodno selo Željka Keruma, op.a.). U takvom propadanju gradskosti i urbanosti sve je moguće: zaboravljanje povijesti pa i toga da je Split Dioklecijanov grad. Uskoro će se možda zaboraviti i da je Split uz more, pa će se s razglednica to more izbrisati, a ostaviti samo grmlja i brda – govori.

U pehu koji joj se dogodio ima i malo sreće. Mani je sada uglavnom za laptopom, dopisuje se s ljudima koje se dojmila njezina knjiga “Fališ mi”. Šalju joj poruke podrške, žele joj brzo ozdravljenje, a Mani kaže da napokon ima vremena odgovarati im i voditi duge telefonske razgovore.

Nova knjiga

– Zaustavljali su me po ulici, slali SMS-ove. “Fališ mi” jedna je od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj i zahvaljujući njoj sada imam puno novih prijatelja. Knjiga je ljubavne i političke tematike, a to se mojim čitateljima očito sviđa – govori Mani.

 Kako stvari sada stoje, pred Mani je još puno novih i lijepih prijateljstava. Jer već 20. prosinca u Zagrebu će se održati promocija njezine nove knjige “Fališ mi 2” u kojoj, nema sumnje, Mani progovara na jednako iskren, topao i intrigantan način.

 – Prije toga svakako ću posjetiti sajam knjiga u Puli, nadam se bez štaka – najavljuje Mani.

Ključne riječi

Komentara 9

MY
myka
09:44 03.12.2011.

Da je vještica bila na metli, gdje joj je i mjesto, ne bi se unesrećila ipak želim joj najbrži mogući oporavak

KA
Karla
10:26 03.12.2011.

Kakvi obožavatelji, ha, ha.... Nek se oporavi, to je sve što mogu reći sada dok je bolesna

DK
dkatica2
11:51 03.12.2011.

bila je blizu pipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije