Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog operacije čak dva bruha Miroslav Lilić dva tjedna bit će u bolnici

miroslav lilic
19.01.2010.
u 15:43

Operacija je Liliću posebno teško pala jer zbog nje nije bio na posljednjem oproštaju od kolege i prijatelja HTV-ova producenta Alojza Brace Kodrnje, koji je danas u 15 sati pokopan na Mirogoju.

Miroslav Lilić, televizijska legenda, primljen je jučer u bolnicu, gdje bi uskoro trebao biti operiran. Lilić hitno mora operirati dva bruha, a čini se da će zbog ozbiljnosti situacije u bolnici provesti barem dva tjedna. 

– Obavio sam gotovo sve pretrage, neke me još čekaju, ali nadam se da će sve biti kako treba – kratko nam je rekao legendarni HTV-ov urednik. Uz njega je njegova obitelj, a operacija je Liliću posebno teško pala jer zbog nje neće moći otići na posljednji oproštaj od kolege i prijatelja HTV-ova producenta Alojza Brace Kodrnje, koji će danas u 15 sati biti pokopan na Mirogoju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije