Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Zbog nje su se uplaćivale mise, a slava joj je donijela i probleme s drogom

Foto: Instagram screenshot
1/4
16.08.2019.
u 14:26

Leticija Casta početkom 2015. prihvatila je ulogu u jednoj telenoveli i iznenadila je obožavatelje koliko se promijenila tijekom godina.

I nakon više od 20 godina poslije prvog emitiranja kultne meksičke telenovele Esmeralde, sjećamo se glavne glumice, Leticije Calderon.

Slijepu Esmeraldu i njezinu tužnu sudbinu gledatelji su pratili krajem '90-ih godina, a neki su navodno i mise uplaćivali da bi sirota djevojka ozdravila i progledala. Dva desetljeća nakon serije, glumicu ne gledamo u novijim sapunicama, iako je Leticia pokazala da svaku ulogu može uspješno odglumiti.

Prvu je ulogu dobila s 14 godina, a slavna je postala nakon što je utjelovila lik Esmeralde. Još za vrijeme snimanja serije, Leticia je upala u probleme iz kojih se jedva izvukla. Počela se drogirati, a njezina prijateljica od predoziranja je na kraju i umrla.

Foto: Instagram screenshot
Udala se za glumca Marca Lopeza, no brak je završio samo dvije godine kasnije. U drugom braku s Juanom Colladom dobila je dva sina, Carla i Luciana.

Foto: Instagram screenshot

Slavna glumica nije se odrekla glume, ali više vremena provodi sa svojom obitelji.

Ipak, 2012. glumica se odlučila povući s televizijskih ekrana i tri godine živjela je daleko od očiju javnosti sa sinovima. Početkom 2015. prihvatila je ulogu u jednoj telenoveli i iznenadila je obožavatelje koliko se promijenila tijekom godina. Leticiji je danas 51. godina.

Komentara 1

ZE
ZemljaJeRavna
18:58 16.08.2019.

To nije Laetitia Casta koja je glumila u Asterixu i Obelixu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije