Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunala se

Nakon što je bila žrtva pljačke poznatu manekenku kritizirali fanovi

Foto: IPA/PIXSELL
1/5
15.08.2019.
u 22:43

Manekenkama Gigi i Belli Hadid su prilikom pljačke na ljetovanju ukradeni nakit, odjeća, torbice te ostale vrijedne stvari.

Gigi Hadid, trenutno jedna od najpopularnijih manekenki, na društvenim se mrežama oglasila nakon pljačke koju je doživjela na ljetovanju u Grčkoj.

Nakon što je na Instagramu napisala da ne bi preporučila grčki otok za ljetovanje zbog neugodnog iskustva, pratitelji su ju napali da je da nije u redu da to radi zemlji koja doslovno živi od turizma.

- Dopustite mi da razjasnim ovo za sve one koji misle da nemam pravo imati mišljenje o svom iskustvu i upozoriti ljude na ovo - bila sam opljačkana s više od 30 kuća te noći, od kojih su neke uz korištenje oružja. Nije bilo moguće kontaktirati nikog od čuvara zakona osim putem mog privatnog osiguranja koje je imalo kontakt. To je privilegija koju većina ljudi koja tamo putuje inače ne bi imala - napisala je manekenka.

Foto: Instagram screenshot

-  Ako se nešto dogodi dok je policijska postaja zatvorena, ne može se učiniti ništa da se zaštitite, a kada se postaja otvori, ne čini se da su njihova obuka i resursi dovoljni da ljudima pruže zaštitu ili da se nose s količinom zločina koji se ondje događa skoro svake noći (govorim posebno o otoku jer sam ondje to doživjela) - objasnila je Gigi.

Napomenula je i da je znala gdje ide, ne bi se odlučila za tu destinaciju.

- Ovo je moje mišljenje temeljeno na stvarnim događajima, ako ga ne volite, to nije moj problem. Ubijam se od posla i nikad ne radim ovakva putovanja za sebe i prijatelje, pa ako želim objaviti slike putovanja nakon što sam opljačkana, to ću i napraviti - obračunala se s pratiteljima.

Podsjetimo, lopovi su provalili u vilu u kojoj su odsjedale manekenke i sestre, Gigi i Bella, te njihovi prijatelji i obitelj. Manekenkama su ukradeni nakit, odjeća, torbice te ostale vrijedne stvari. Nitko od njih nije bio u vili za vrijeme pljačke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije