Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji oduševljeni

Zavirite u novi dom naše pjevačice! Otkrila je da je sama sve dizajnirala: Bože, hvala ti

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/10
06.02.2021.
u 19:30

Ovaj put je pokazala dnevni boravak koji je privukao brojne lajkove oboževatelja, skoro tri tisuće.

Pjevačica Pamela Ramljak s obitelji, suprugom Mladenom Slajsterom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Mariom, se preselila u novi stan i obožavateljima je otkrila unutrašnjost stana i dizajn za koji je većinom ona zaslužna.

Ovaj put je pokazala dnevni boravak koji je privukao brojne lajkove oboževatelja, skoro tri tisuće.

Foto: reuters

 

Podsjetimo, Pamela je već ranije pokazala dio novog stana i otkrila da je prva tri koraka dizajna interijera napravila sama.

- Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo - napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje. Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim rozim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame. Obožavateljima je Pamela ranije pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga - njihovu spavaću sobu.

- I naša soba polako poprima konačni rezultat. Soba samo za tatu i mamu (I kupaona 😁) nakon 4 godine. Kako će to ići u praksi, vidjet ćemo - napisala je pjevačica.  Stan je uglavnom u potpunosti sada namješten, a ono što Pamelu posebno veseli je i velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:55 06.02.2021.

Ova mi se urezala u sjecanje na jednom talent-show-u kada je pozdravljala rodbinu iz Dubrovnika iako je bilo jasno da je iz Hercegovine . Time je rekla sve o sebi kao čovjeku. Ovaj očajni pokusaj perzistencije u medijima kroz pokazivanje stana i straznjice mi samo potvrdjuje mišljenje o njoj i o kakvim kalibru osobe se radi...

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
21:46 06.02.2021.

Kakva ludorija ?

SA
sani1
20:52 06.02.2021.

Sama dizajnirala? I vidi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije