Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabel Kovačić

Zanosna supruga Matea Kovačića u rijetkom izlasku: Zasjala sve na domaćem eventu bez svog voljenog

Matea Kova?i?a na okupljanje reprezentacije dovezla je supruga Izabel
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/19
16.12.2023.
u 19:00

Poduzetnica Izabel Kovačić došla je na domaće događanje bez svog voljenog supruga Matea Kovačića i sve je oduševila svojom modnom kombinacijom i besprijekornom vitkom figurom.

Poduzetnica i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić važi za jednu od najljepših Hrvatica koju nemamo prilike često vidjeti na domaćim događanjima. Razlog tome je što Kovačići već nekoliko godina žive u Velikoj Britaniji, a Mateo igra za nogometni klub Manchester City. Lijepa Izabel pojavila se na jednom događaju u hrvatskoj metropoli, a sve oči bile su uprte upravo u nju.

Izabel je došla na premijeru dokumentarnog serijala "Where to sign" bez pratnje svog voljenog Matea, a ondje je pozirala s domaćinima. Za ovu prigodu atraktivna plavuša odabrala je sivi predimenzionirani uski sako, s dugim rukavima i dubokim dekolteom. Hlače u istoj nijansi vukle su se po podu, a vidjele su se i bež lakirane platforme. Kosa, kao i uvijek bila je isfenirana, a izvirile su i velike bijele naušnice.

Podsjetimo, Izabel i Mateo su par još od 2010. godine. Upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje je ona inače pjevala u zboru. Mateo je u to vrijeme bio ministra, i tako su se njih dvoje zapravo i upoznali. Izabela se zbog lijepoga glasa, ali i stasa isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. U istoj crkvi su se i vjenčali 2017. godine. U listopadu 2020. dobili su sinčića Ivana kojemu je krsni kum bio hvaljeni nogometaš Luka Modrić. Nakon što je postala gospođa Kovačić, Izabel je pod još većim povećalom javnosti, no bez obzira na to, ostala je jednostavna i samozatajna, no obožavatelji na društvenim mrežama uvijek su oduševljeni njezinim objavama, naročito modnim kombinacijama.

12.12.2023., Zagreb - U kinu Centar Kaptol premijerno je prikazana prva emisija "Where to sign" koja se bavi luksuznim nekretninama. Dina Serdarusic, Izabel Kovacic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Osim što je jedna od najljepših, Izabel je i jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

Intervjue daje rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav.  - Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je Izabel koja je svom suprugu bila podrška s tribina i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a društvo joj je pravio i maleni Ivan.

 

VIDEO: Ella Dvornik: 'NIsam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

Komentara 5

TE
Testera
13:01 17.12.2023.

Poduzetnica 😅

LU
Lumumba
19:49 16.12.2023.

Sasvim prosječna izgleda, naravno lijepo sređena i obučena. Bog ju je nagradio zbog pjevanja u crkvenom zboru bogatim nogometašem i sretno im bilo .

Avatar Idler
Idler
19:43 16.12.2023.

A kaj je - eventu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije