Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI KORNJAČE

Zanosna Meksikanka pokazala zašto je i u šestom desetljeću jedna od najljepših glumica

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/7
31.10.2019.
u 20:45

Simpatična Salma prvo je objavila fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu, a pokraj je pisalo: "volim kornjače na plaži".

Vatrena Meksikanka Salma Hayek prije dva mjeseca proslavila je 53. rođendan, no još uvijek izgleda bolje nego neke puno mlađe kolegice. Salma je na oduševljenje svojih pratitelja na Instagramu objavila dvije fotografije na kojima je pokazala zavidnu liniju u bikiniju.

Simpatična Salma prvo je objavila fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu, a pokraj je pisalo: "volim kornjače na plaži". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like #turtles on the beach 🐢 Me gustan las tortugas en la playa

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Zatim je shvatila kako je objavila krivu fotografiju, pa je napisala: "Objavila sam pravi potpis, ali krivu sliku. Loša sam na društvenim mrežama". Fotografija s kornjačom u samo jednom danu dobila 370 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara. 

 

Podsjetimo, Salma je ovog ljeta u Hrvatskoj snimala film "Hitman's Wife Bodyguard",a  nakon odlaska iz naše zemlje više je puta spomenula kako se osjećala fenomenalno. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije