Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu prijatelja

Zanosna francuska manekenka Cindy Bruna ljetuje na Korčuli i uživa u dobrom provodu

Inside - 18ème édition du "Dîner de la mode du Sidaction" au Pavillon Cambon à Paris
Foto: Rachid Bellak/PIXSELL
1/6
13.08.2021.
u 20:33

Francuskinju na Instagramu prati više od 1.2 milijuna ljudi, a bliska je prijateljica s nogometnim zvijezdama PSG-a, Neymarom i Mbappéom s kojima često pozira za društvene mreže.

Francuska manekenka Cindy Bruna (26) stigla je na godišnji odmor u Hrvatsku, točnije na otok Korčulu u društvu prijatelja među kojima je i poznata beauty influencerica Nabilah Harron koja se iz Južnoafričke Republike zbog ljubavi preselila u Hrvatsku.

Cindy je na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija s odmora, a pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu kojim je naglasila zavidnu liniju.

Francuskinju na Instagramu prati više od 1.2 milijuna ljudi, a bliska je prijateljica s nogometnim zvijezdama PSG-a, Neymarom i Mbappéom s kojima često pozira za društvene mreže.

Manekenku s otkrili sa 16 godina, a nosila je revije za Victoria's Secret te je krasila brojne naslovnice prestižnih modnih časopisa.

Također, Cindy je dospjela i na  listu 30 najplaćenijih modela  ispod 30 godina prestižnog magazina Forbes pa ne čudi što ju stranica models. com opisuje kao "Money girl", a danas živi na relaciji Pariz- New York.

Podsjetimo, Cindy nije prvi supermodel koji je ove godine posjetio Hrvatsku obalu. Prije nešto više od mjesec dana u Dubrovniku su uživale i Viktorijine anđelice koje su stigle na djevojačku zabavu Jamine Tookes.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
22:10 13.08.2021.

Ružne potkoljenice.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:27 13.08.2021.

Nimalo privlačna i muskobanjasta

UU
uhljeb u holdingu
00:22 14.08.2021.

Na audiciji za ulogu Fredija Krugera bila bi prvi izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije