Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl Krugovi

Žanamari Lalić: U poslu sam se susrela s nemoralnim ponudama

Žanamari Lalić (1)
Martina Popovčić/Pixsell
17.01.2012.
u 20:02

Pjevačica kaže da nije imala puno takvih ponuda, ali ih je bilo nekoliko te kako nije tip osobe koja voli tračati

Žanamari Lalić u "Glazbenom showu Dalibora Petka" sinoć je predstavila svoj novi singl Krugovi za koji je zajedno sa svojim bendom J'Animals ovog vikenda snimila i spot u kojem lijepa pjevačica halucinira. 

– Nema ljubavi u ovom tekstu, radi se o nekoj drugoj tematici koja je popratila moj život u zadnjih nekoliko godina. Sada sam svima rekla što sam mislila o njima – objasnila je Žanamari. Voditelju emisije Daliboru Petku otkrila je da se u poslu susretala s nemoralnim ponudama.

– Nisam često, ali bilo ih je nekoliko – rekla je pjevačica. Priznala je kako ujutro nikako ne funkcionira te da nije osoba koja voli tračati. Osvrnula se i na odlazak Nine Badrić na Eurosong što je po njenoj procjeni dobar izbor.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

T1
t111
09:03 18.01.2012.

al je presutila koliko je tih ponuda prihvatila...

HA
Harpoon
19:22 19.01.2012.

Moja draga Žanamari, slažem se u potpunosi sa komentarom t111. Tvoj me privatni poslovni ili sexualni život ne zanima, ali osoba kao ti i u tim godinama nije niti Majka Tereza niiti Blažena Djevica Marija. O nemoralnim ponudama, odbijenim ili ev. prihvačenim bolje ne izlazi u javnost. Lijepo izgledaš i pjevaš, ali kloni se izjava kakovu si dala, jer ti nisi Demi Moore, a znamo da je u filmu i ona prihvatila nemoralnu ponudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije