Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preobražaj

Zaljubljena Britney Spears postala brineta

'Singer Britney Spears arrives at the 2013 Elton John AIDS Foundation Oscar Party in West Hollywood, California, February 24, 2013.  REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES TAGS:ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTI
'GUS RUELAS'
25.02.2013.
u 18:53

Obojila je kosu i promijenila imidž, a za pozitivnu promjenu zaslužan je David, koji je tješi nakon prekida s J. Trawickom

– Uvjerena sam da svaka žena može stvoriti svoj svijet u kojem njezina unutarnja ljepota nadjača vanjsku, ali za to je potrebno puno unutarnje snage i samopouzdanja. A kako godinama postajemo mudriji i jači, nadam se da će se to uskoro dogoditi i meni – kazala je jednom 31-godišnja Britney Spears. Sudeći prema njezinu izgledu, najboljem u posljednjih pet godina, koji je svijetu predstavila na partyju uoči Oscara koji svake godine organizira Elton John, njezino vrijeme je došlo. Figura joj je sjajna, haljina Michaela Cincoa stajala joj je kao salivena, cipele Saint Lauren su pun pogodak, a najbolje od svega je njezina nova čokoladno-smeđa kosa. Promjena frizure kod žene uvijek je znak nove životne faze. Kako je Britney u siječnju prekinula vezu sa zaručnikom Jasonom Trawickom, možda joj godi samoća. Ili baš suprotno, možda je opet zaljubljena. Američki mediji spajaju je s mladim istraživačem u odvjetničkoj tvrtki o kojem se zna samo da se zove David. On i Britney često odlaze na golf, a skupa su proslavili i Valentinovo. Očito je nova ljubav učinila čudo jer Britney super izgleda i pršti pozitivom. Party je poput Pepeljuge napustila u ponoć i ostavila one koji su prepričavali kako dobro izgleda. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:01 27.02.2013.

ovak izleda lijepo i zrelo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije