Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće

Zajedno su 34 godine, a tajna uspjeha njihove veze je zbilja neobična

Foto: PA/Pixsell
1/4
06.05.2017.
u 13:03

Goldie Hawn i Kurt Russell dobili su svoju zvijezdu na Stazi slavnih i tom prigodom glumac je svojoj životnoj partnerici rekao da svoj predivan život duguje upravo njoj.

Skladne i dugogodišnje veze u Hollywoodu su prava rijetkost, a upravo takva je veza glumačkog para Goldie Hawn i Kurt Russell. Par je u četvrtak dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu i tom prilikom 66-godišnji Kurt uputio je dirljiv govor svojoj pet godina starijoj životnoj partnerici.

- Goldie, tebi dugujem svoj prekrasan život. Ne postoji nitko pored koga bih radije bio u ovom trenutku - rekao je Russell i izmamio suze Goldie i njenoj kćeri Kate Hudson. 

Njihova ljubavna priča traje već 34 godine, a kada su jednom prilikom upitali Goldie u čemu je tajna njihova uspjeha, odgovorila je:

- Da smo se vjenčali odavno bi bili razvedeni. Ja sam odlučila ostati u vezi, Kurt je odlučio biti sa mnom, i mi volimo svoju odluku.

Goldie iza sebe ima dva braka. Četiri godine je bila u braku s grčkim plesačem Gusom Trikonisom i nakon toga je bila u kratkom braku s glazbenikom Billom Hudsonom s kojim ima sina Olivera i kći Kate. Kurt se ženio jednom, sa Season Hubley s kojom ima sina Olivera, a u vezi s Goldie dobio je sina Wyatta.

Goldie je prvi put srela pet godina mlađeg Kurta na snimanju 1967., i glumica je kasnije priznala da je već tada osjetila kemiju između nje i Kurta ali smetala joj je razlika u godinama. No, 15 godina poslije na snimanju filma "Swing Shift" Kurt i Goldie više nisu mogli skrivati da se privlače. 

 

Komentara 1

LE
lektor
16:37 06.05.2017.

Goldie se lijepo smije, a osmijeh je vrjedniji od zlata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije