Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zabavi sebe i druge i pridruži se akciji Ošišaj Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski
Foto: Promo
1/8
18.01.2024.
u 15:41

Tony Cetinski – korak ispred svih, glazbenoj industriji otvara vrata budućnosti

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača na Balkanu, nije samo izuzetan pjevač, glazbenik i izvođač, već i zaljubljenik u nove tehnologije i napredak.

„Uvijek sam težio novim stvarima.“, rekao je hrvatski pjevač koji je najnoviji spot kreirao uz pomoć platforme Qvrse i tako postao pionir na polju spajanja glazbe s novom tehnologijom koja će omogućiti glazbenicima, umjetnicima i brendovima da izraze njihovo stvaralaštvo i podignu ga na višu razinu i dimenziju te time dosegnu i širu publiku.

Foto: Promo

Od sada će Tonyjevi projekti biti podržani novim izvorima tehnologije. Kao i obično Tony se voli našaliti na svoj račun pa često i sam kreira parodije na svoj račun, a ovoga puta to je učinio upravo kroz  virtualnu zabavu. Tako je započela ideja o akciji “Ošišaj Tonija”.

Foto: Promo

Biti će to naravno virtualna avantura u kojoj će se virtualno svi moći zabaviti i ujedno osvajati raznolike nagrade, primjerice kroz odabir najbolje frizure.  Sve će to biti samo uvod u promociju novog spota duet pjesme s mladim i perspektivnim Adijem Šoše u pjesmi “Sve ili ništa” autora Amila Loje.  Video spot je naravno sniman uz pomoć umjetne inteligencije, ali pod redateljskom palicom Paola Gentilinija.  „Veliki mi je izazov suradnja s mladim i kreativnim ljudima. Presretan sam da mogu i ja konstantno učiti i eksperimentirati, kako s novim tehnologijama, tako i s glazbom.“ – pojasnio je Tony Cetinski

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije