Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski odnosi

Vuco o tome je li tukao suprugu: Ona je mene par puta istjerala iz kuće

vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
10.02.2021.
u 20:30

Glazbenik i predsjednika splitskog HSS-a odgovarao je na pitanja o obiteljskom nasilju i odnosu sa suprugom.

Siniša Vuco izabran je ovog vikenda za predsjednika splitskog HSS-a i tim povodom za Večernji je izjavio: - Ja sam svoj cijeli život HSS-ovac. To je stranka starija od stotinu godina, s ogromnim političkim kapitalom i neizmjernom povijesnom važnošću. Stjepan Radić za mene je bio i ostao jedan od najvećih Hrvata ikad rođenih. Osim toga, Krešo Beljak je veseljak kao i ja. Obojica smo impulzivni i energični, a to mi se sviđa, a mislim i da smo pošteni.

Glazbenik je danas dao i intervju za N1 televiziju gdje je otkrio kako je vlasnik kuća u Trilju i Sv. Nedelji, a odgovorio je i na pitanje o obiteljskom nasilju i napisima kako je tukao suprugu. Novinar Elvir Mešanović pitao ga je  je li istina da je tukao suprugu ili je izbacio iz kuće, a Vuco je odgovorio:

- Znate što ću vam kazati, gospodine, istukao je jedno, a istjerao iz kuće drugo. A onda je ona mene par puta istjerala i prije par dana smo slavili 25 godina braka. To je jubilej koji rijetko tko može postići… Znači, pričate s jednim od najkvalitetnijih supruga.
Novinar Mešanović opet je pitao Sinišu Vucu je li udario svoju suprugu

- Moja supruga je malo ljuta bila na mene… Normalno da je nisam udario, ona bi mene ubila brate, ona je Hercegovka, tko nju smije taknut. Ona zagalami na mene, ja na nju i to je sve. Ne bježim od odgovora na pitanje, a i institucije su rekle da tu nema ništa - kazao je Vuco. Dodao je kako svaki oblik nasilja treba oštro kazniti, pa tako i nasilje žena nad muškarcima. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:46 10.02.2021.

Vuco,duhovni vođa! KJV! I sad repriziram legendarno gostovanje kod isto tako legendarnog Željka Malnara!

IN
invicible
19:29 11.02.2021.

da su vakvi na vlasti sad bi bili 100godina naprid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije