Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Vratio se 'goli slikar', evo što je nacrtao Maji i što poručuje Martini

Foto: Nova TV screenshot
1/10
19.11.2018.
u 00:10

U drugoj polufinalnoj emisiji za finale su se izborile Adna Šestić i Vanessa Jakac, a u emisiji se pojavio i 'goli slikar' Brent Ray Fraiser.

U drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta deset natjecatelja borilo se za svoje mjesto u finalu. Večeras su svoju plesnu točku publici predstavili članovi plesne skupine Varidance.

Ova plesna skupina dolazi iz Mađarske i plešu slap-dance. Svoje vještine žongliranja pokazao je Marin Prpić, a plesnu vještinu pokazali su Blanka i Emilien, baš kao i Ivor Dvorčak. Damir Mašić žiriju i publici pokazao je svoje umijeće beatboxa, dok je Mario Guberina u svom nastupu odsvirao kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.

Sedmogodišnji Niko Žiher predstavio se plesnom točkom, a 14-godišnja Vanessa Jakac svirala je harmoniku i izvela tri pjesme na slovenskom. Siniša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, preko svog tijela uspio je zapaliti baklju, a Adna Šestić opet je očarala svojim vokalom. Finale su izborile Adna i Vanessa.

Ipak, najzanimljiviji dio druge superfinalne večeri Supertalenta bilo je javljanje ''golog slikara'' Brenta Raya Fraisera koji je na audiciji svojim spolovilom nacrtao portret Davora Bilmana. Javio se videopozivom u emisiju i rekao kako mu je žao što ne može biti u emisiji i natjecati se s ostalim kandidatima.

 

 

 

 

– Kao izraz moje ljubavi prema vama i za svu ljubaznost koju ste mi pokazali nacrtat ću za Maja posebnu sliku. – rekao je i dodao kako će Martinu uvjeriti da i on voli ozbiljnu glazbu. Maja je dobila njegovu sliku i oduševila se portretom koji je nacrtao.

Komentara 10

SJ
Sve je uzalud
06:45 19.11.2018.

.sretna žena...sve se njoj vrti oko penisa....a to treba znati i umjeti svaka čast....zna ona cemu muskarac sluzi....

Avatar southman
southman
07:28 19.11.2018.

Bila bi sretnija da je sliku dobila ućživo !

LU
lunar777
10:25 19.11.2018.

Čuo sam da je napravio dar-mar u redakciji večernjeg, sve ih je autoportretirao i onda vlastoručno potpisao posvuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije