Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Gledatelji ogorčeni na odluku žirija o finalistici: Ovo je sprdačina

Foto: Nova TV
1/13
12.11.2018.
u 08:37

Gledateljima nije jasno kako iluzionist Andrej Škedel nije prošao u finale.

Diego Siqueira i Iva Augustinović prvi su finalisti šeste sezone showa "Supertalent". Diego Siqueira osvojio je najveći broj glasova gledatelja pa je tako direktno ušao u finale, a po glasovima gledatelja slijedili su Andrej Škedel i Iva Augustinović, no žiri je odlučio da u finalu želi gledati Ivu. 

Diego je u prvoj emisiji uživo gledateljima i žiriju donio dašak Brazila i oduševio. – Sviđa mi se izbor glazbe, bilo je jako zabavno – bio je komentar Maje Šuput na Diegov nastup.

– Meni si bio odličan, a ono što mene fascinira je lakoća s kojom ti plešeš! – rekao mu je Davor Bilman, a Martina ga je pohvalila te kroz šalu rekla da je malo ljuta jer je uspio zasjeniti plesače Igora Barberića. Iva Augustinović, koju je Martina Tomčić na audiciji prozvala divom, sinoć je dokazala da je zbilja glazbena diva i izvedbom pjesme "All by myself" izmamila je suze. Martina je opet bila oduševljena njenom izvedbom.

– Sramota je ne biti potresen! Bože što si lijepa, talentirana i intuitivna! Tvoja veličina nije samo tvoj glas, tvoj glas je nemoguć, ja to nisam čula!  Bila bih najsretnija da svaki dan imam priliku uživati u tome. Predivna i pretalentirana! – izjavila je Martina, a Davor ju je došao i zagrliti.

Iluzionist Andrej Škedel šokirao je opet i to ovaj put trikom koji je uključivao ulaženje zavezanih ruku u drvenu kutiju  koje je bila podignuta u vis, a nakon minute kutija je pala na pod te se Andrej ukazao u publici. Martina mu je poručila kako bi on također trebao u finale.

Gledatelji su na Facebook stranici dali svoj komentar na odluku žirija da u finale ide Iva, a ne iluzionist Andrej.

 

 

– Nemam ništa protiv nje, ali stvarno nije u redu jer ima još barem 10 pjevača u polufinalu, a samo je jedan kvalitetan iluzionist i ne dopustiti mu da završi u finalu. Razočarenje kao i ovaj šou... Stavite svih 10 pjevača automatski u finale i to je to.  Bijesna i razočarana totalno!! Mađioničar koji je po meni najbolji kandidat ove sezone supertalenta ispadne. Sram vas bilo! Ako Andrej nije zaslužio finale, ne znam tko jest. Sprdačina od žirija. Gledao sad i više nikad, namješteno, vidi se iz aviona. Moj favorit i favorit većine gledatelja iluzionist nije prošao – ogorčeni su bili gledatelji. 

Plesna točka skupine Modus govorila je o demonima koji se kriju u svakom čovjeku, a koje treba prihvatiti. Davor je kazao da se vidi veliki trud koreografa i da su dali puno više od plesa. Harmonikaš Samir Nurkić kojega je Martina prozvala 'ozbiljnim instrumentalistom' još jedanput oduševio je žiri. 

– Samire, ti si meni lud i to dobro lud! Svaka čast! – poručio mu je Davor.

Maja mu je kazala kako je nije uspio oduševiti kao i na audiciji: – Falilo mi je ono da se digne u orbitu, da se bina razbija, ali super si bio!

Martina mu je poručila da se može pozdraviti s disco karijerom prognozirajući karijeru respektabilnog glazbenika, pa čak i kompozitora. Cabaret a la carte otvorili su prvu emisiju uživo Supertalenta, a ovoga puta njihov nastup uključivao je i stepanje, ali žiri nisu oduševili kao što im  je to pošlo za rukom na audiciji. Joseandres Džerekarac nastupio je s pjesmom Tonyja Cetinskog.

Maria Suvačarov još jedanput osvojila je žiri svojim plesom na svili, a u polufinalnoj emisiji njezina koreografija govorila je o prijateljstvu. Belmin Osmanbegović u polufinalu odlučio je oboriti svjetski rekord u lomljenju betonskih ploča, a to mu je i pošlo za rukom – u minuti je razbio 140 ploča glavom! Imitator Michaela Jacksona, Marčelo Selim, još jedanput je pokazao svoje umijeće u skidanju pokreta kralja popa. 

Pogledajte gdje su i što sada rade zvijezde prvog hrvatskog realityja

Ključne riječi

Komentara 31

ME
megaja
09:52 12.11.2018.

najveći užas je Nova tv koja je na svakih 7 minuta programa puštala 5 minuta reklama. Ne znam postoji li neki zakon o tome i kontrolira li to itko

BA
batman
08:56 12.11.2018.

Pederko sikira ha,ha😂😂😂😂👅👅👅👅👅

LU
lunar777
09:09 12.11.2018.

Emisija za osobe sa posebnim potrebama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije