Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesenska shema

Olimp ponovno na malim ekranima, a s njim i Mila Horvat

mila horvat
Foto: Grgur Žučko/pixsell
11.09.2014.
u 18:28

Na male ekrane ponovno se vraća emisija Olimp sportskog programa HRT-a.

U jesenskoj shemi HRT-a, nakon jednogodišnje stanke, na male ekrane ponovno se vraća emisija Olimp sportskog programa HRT-a.

Mila Horvat i Mirna Zidarić nedjeljom od 16 sati Analitično i detaljno bavit će se aktualnostima u svim sportovima, od najpopularnijih do tzv. "malih sportova".

Kao i dosad, u Olimpu će gostovati relevantni sugovornici iz svijeta sporta koji će govoriti o uspjesima, neuspjesima i svim aktualnostima iz njihovih
područja.

Prva emisija na programu je 21. rujna.

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:10 11.09.2014.

Koliko me sjećanje služi dotična je baš VLu izjavila da se nakon svjetskog nogometnog prvenstva povlači sa HRTa. Vidim kako ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije