Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Voditeljica Kunolovca Sanja Tahirović udaje se u svibnju

sanja tahirovic
21.01.2010.
u 16:05

Sanja je nedavno upisala menadžment na učilištu Experta, a ova godina ostat će joj značajna po još jednoj velikoj stvari. Udaje se za svojeg Dinka, imat će malu svadbu, a već je izabrala i vjenčanicu Ivice Skoke.

Da slučajno ne bi postala dosadna, serija “Dolina sunca” ne prestaje iznenađivati svoje obožavatelje novim likovima. Tako će situaciju uskoro malo zakuhati i pojava Sanje Tahirović, djevojke do sada gledateljima poznate kao voditeljice RTL-ova kviza “Kunolovac”. 

– Igrat ću tajnicu Renne koja radi za Ranka Zidarića, u seriji poprilično smutljivog negativca. Renne je vrlo tiha i nezamjetljiva osoba, dakle potpuna suprotnost meni, ali i uloga i boravak na setu oduševili su me – rekla je Sanja. 

Ovo je njezino prvo pojavljivanje u sapunici, no ne glumi prvi put. 

– Kao srednjoškolka glumila sam u dječjim predstavama i moj mentor mi je savjetovao da idem na Akademiju, ali tada mi to nije bio jedini interes – kaže. 

Sanja je nedavno upisala menadžment na učilištu Experta, a ova godina ostat će joj značajna po još jednoj velikoj stvari. 

– U svibnju se udajem za svojeg Dinka! Imat ćemo malu svadbu, a već sam izabrala i vjenčanicu Ivice Skoke – vesela je buduća mladenka. (mc/vlm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije