Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doktor znanosti

Voditelj kviza "Tog se nitko nije sjetio!" služi se s 30 stranih jezika

TONKA
RTL Televizija
27.04.2013.
u 09:00

Mnogima će se učiniti da Krešu poznaju. I neće pogriješiti jer se Krešo na televiziji pojavljivao kao sudionik gotovo svih kvizova u Hrvatskoj. – Neobičan je osjećaj biti s druge strane kamere – kaže Krešimir.

Svi ljubitelji kvizova ponedjeljak 29. travnja u kalendaru moraju označiti crvenom bojom. Datum je to početka emitiranja novog game showa na RTL-u “Tog se nitko nije sjetio!” koji je rađen po licenciji “Pointless”. Svakim radnim danom kroz kviz će nas voditi Antonija Blaće i debitant u ulozi voditelja Krešimir Sučević-Međeral, inače doktor znanosti i zaposlenik u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje.

Potpuno drukčija pozicija

On će kao Antonijin suvoditelj ocjenjivati i komentirati odgovore natjecatelja, otkrivati im gdje su pogriješili ili navesti koje su dodatne odgovore mogli ponuditi. Pa ipak, mnogima će se učiniti da Krešu poznaju. I neće pogriješiti jer se Krešo na televiziji pojavljivao kao sudionik gotovo svih kvizova u Hrvatskoj.

– Neobičan je osjećaj biti s druge strane kamere. Kao natjecatelj bih uvijek došao na set, odradio svoje i otišao kući, a sad se nalazim u potpuno drukčijoj poziciji! No, u svakom slučaju, ovo je hvalevrijedno iskustvo – kaže Krešimir, koji izvrsno govori pet stranih jezika, a služi se s čak tridesetak.

“Tog se nitko nije sjetio!” kviz je općeg znanja u kojem se natječu četiri para koji daju opširne odgovore na pitanja raznolikih tematika, a cilj im je navesti što više točnih odgovora, odnosno prisjetiti se baš onih kojih se, po mogućnosti, protivnički par ne bi sjetio kako bi prikupili što manje bodova i osvojili jackpot!

Kviz za “raju”

– Format ovog kviza čini mi se vrlo pristupačnim i uistinu ne moraš biti kvizoman da bi sudjelovao u natjecanju jer je ovo format za ‘raju’ – kaže Krešimir. 
A iako mu je ovo prvi put da će stati pred kamere u ulozi “kormilara” neke emisije, nije pod pritiskom.

– Ne osjećam neku tremu, sve mi to djeluje prirodno. S Tonkom se dobro slažem i mislim da ćemo odlično funkcionirati – siguran je Krešimir.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije