Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za građane sutra

Visoko društvo na otvorenju još jednog shopping centra

elita
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
21.05.2014.
u 13:57

Još jedan shopping centar pridružio se već postojećim u Zagrebu. Supernova Zagreb u Buzinu centar je koji je svoja vrata otvorio jučer...

Još jedan shopping centar pridružio se već postojećim u Zagrebu. Supernova Zagreb u Buzinu centar je koji je svoja vrata otvorio jučer.

Ipak, obični građani morali su na svoje razgledavanje centra pričekati do četvrtka. Jučerašnji dan bio je rezerviran za uglednike iz javnog života.

Krema koja je jučer imala čast pogledati ponudu centra činile su Ana Miščević, Antonija Stupar Jurkin, Vlatka Pokos, Nada Abrus, Sandra Bagarić, Mila Elegović te Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Program otvorenja, priopćili su iz Supernove, vodila je Antonija Blaće.
Zahvaljujući svojoj lokaciji Supernova Zagreb obuhvaća stanovnike grada Zagreba i Velike Gorice te svih okolnih mjesta, a lako dostupnom čini je i izravan pristup na autocestu A3. Po završetku službenog otvorenja gradonačelnik Milan Bandić je otvorio križanje kod novog centra Supernova Zagreb.

Supernova Zagreb, također će imati izravan utjecaj i na razvoj lokalne zajednice otvaranjem oko 500 novih radnih mjesta, a neupitno je da će kao potencijalno vodeće mjesto ciljane kupovine dati znatan doprinos na tržištu grada Zagreba i okolice.

>>Ana Miščević i Milo Stavros prekinuli vezu nakon četiri godine

Komentara 1

LI
liliZG
14:02 22.05.2014.

o kakvom vi to visokom društvu pričate za boga miloga, ...visoko društvo je trenutno u slavoniji i spašava sela, ljude i životinje od poplave, to je visoko društvo koje priznam , kao i većina ljudi u hrvatskoj. ...zato prestanite nas hraniti sa gore navedenim"visokim društvom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije