Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Više je ne skriva! Ponosni Subašić prošetao gradom u društvu trudne djevojke

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
18.02.2019.
u 14:25

Danijel i Antonija zajedno su još od tinejdžerskih dana, a svoj odnos već godinama uspješno kriju od očiju javnosti.

Danijel Subašić rijetke slobodne trenutne najradije provodi u društvu voljene dugogodišnje djevojke Antonije. Naš nogometni vratar i njegova Antonija plijenili su poglede u središtu Zagreba. Posebnu pozornost izazvala je lijepa trudnica koja bi uskoro našem golmanu trebala roditi prvo dijete. 

Inače, Danijel i Antonija Bozzo zajedno su još od tinejdžerskih dana, a svoj odnos već godinama uspješno kriju od očiju javnosti. 

Svojom atraktivnom suprugom Suba se pohvalio tek ljetos na svojim društvenim mrežama nakon pobjede Hrvatske nad Danskom. 

– Moja žena, moja stijena, moja kraljica – napisao je tada emotivni Subašić te dodao stihove Dine Dvornika "Ljubav se zove imenom tvojim". 

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci

Ključne riječi

Komentara 10

JA
jadranskomore
16:50 18.02.2019.

Zasto bi se skrivali, on je Legenda koji nas je odve do finala, bravo Subasic

FR
freeshooter
23:07 18.02.2019.

Bravo Suba, bit će novi, mali suba, nema zime za repku!!!

KH
Khala
16:16 18.02.2019.

Najprije pisete da je dugogodisnja djevojka...A onda napisete da je odlučio pokazati svoju atraktivnu suprugu...Odlučite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije