Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Violinistica Bianca nakon okršaja s žirijem komentirala situaciju: 'Odmah sam osjetila njihovu zavist i prezir'

Foto: Nova TV
1/7
28.09.2021.
u 09:20

Bianca Kolompar i suprug Roman Brnad nisu oduševili žiri, a nakon toga je došlo i do okršaja između njih i kandidata. Sada se o svemu oglasila i Bianca te prokomentirala cijelu situaciju.

Izvedba pjesme Franka Sinatre, pod nazivom 'My Way' kojom su se u Supertalentu predstavili Bianca Kolompar i suprug Roman Brnad na pozornici nije oduševila žiri, a nakon toga je došlo i do okršaja između njih i kandidata. Sada se o svemu oglasila i Bianca te prokomentirala cijelu situaciju.  

"Pogledali smo nastup i zadovoljni smo. Njemu je žao što me je doveo u ovu situaciju jer meni ova blamaža ne treba. Svirala sam u velikim dvoranama poput Metropolitan Opere u New Yorku. Ispala sam kolateralna žrtva. Slažem se da je suprug bio bahat, ali bio je i žiri", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je i da joj je žao te da je došla samo kako bi podržala supruga, te ponovno dodala da pjevačica Maja Šuput nije kompetentna da bude u tom žiriju. 

"Šokirana sam i žao mi je što sam se uopće spuštala na taj nivo. Otišla sam samo zbog supruga da ga podržim, smatram da je talentiran, ima poseban, moćan glas i zaslužio je prvo mjesto. Roman pjeva bolje od Maje, a ona uopće nije kompetentna da bude u tom žiriju. Trebali su dovesti, recimo, Gorana Karana, koji je pravi pjevač. Prema ružnim pogledima žirija odmah sam u startu osjetila njihovu zavist i prezir, nije ih uopće zanimao naš nastup. Trebali su suprugu dozvoliti da otpjeva do kraja, a ne da mu Martina odmah stisne 'X'. To nije profesionalno i tako se ne radi, u svojoj karijeri to nikad nisam doživjela. I Majina reakcija kad joj je rekao da je poznaje. Napravila je tako čudan izraz lica", dodala je.

Inače, Natjecatelji Supertalenta, bračni par Bianca i Roman dobili su četiri X-a. Roman je pjevao pjesmu "My Way" Franka Sinatre, a supruga Bianca ga je pratila na violini. Četiri X-a nisu ih pokolebala u namjeri da svoj nastup izvedu do kraja, pa ih je na kraju morala prekinuti produkcija.

Bianca i Roman na kraju su se sukobili s žirijem.  „Nama se ne svađa. Znate, ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu, pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivni, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno“, rekla je Maja na kraju na Romanovu izvedbu.

Roman ju je pitao zašto im se njegovo pjevanje ne sviđa, a Maja je odgovorila da jednostavno ne pjeva dovoljno dobro. Natjecatelj joj je odgovorio: "Vi pjevate bolje od mene, dobro, O. K." Nakon toga pred mikrofon je stala Bianca koja je rekla da je doktorirala glazbu i da žiri nije kompetentan da kažu da on ne zna pjevati, no složila se da njegovo ponašanje nije bilo u redu.   Nakon svega oglasila se i članica žirija Martina Tomčić. 

„Nas četvero ovdje smo na pozicijama na kojima jesmo, ocjenjujemo tako kako ocjenjujemo, kandidati nakon što izvedu svoju izvedbu napuštaju je s tri DA, dva DA, jednim DA, četiri NE; u vašem slučaju to su četiri NE. Ja ću se uime svih kolega zahvaliti na vašem dolasku, doviđenja“, kazala je.  Nakon nastupa Roman i Bianca još su jednom sve prokomentirali.  „Ja možda danas nisam pjevao u svom nekom top levelu. Iskreno, imao sam i boljih izvedbi nego danas“, rekao je razočarani Roman. „Ne znam je li to zbog toga što si ti (Roman) ili zbog mene, to je pitanje“, dodala je Bianca.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:39 28.09.2021.

Stvarno ne razumijem zašto neke nebitne likove ponavljate 100 puta, kao da je to nesto bitno.. Horror

KA
karlodrago
08:31 29.09.2021.

Supertalent gubi na ugledu i gledanosti zbog bezobrazne i mačkaraste Maje a nije puno bolja ni Tomčićka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije