Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čin za svaku pohvalu

Slavni glumac na najljepši način odao počast svome tragično preminulom prijatelju

vin diesel
Foto: Facebook
1/4
23.03.2015.
u 19:45

Zvijezda 'Brzih i žestokih' još se uvijek teško miri s činjenicom da njegova prijatelja i kolege više nema. Ipak, pronašao je način da ga zadrži uz sebe cijeli svoj život.

Zvijezda "Brzih i žestokih" Vin Diesel svom tragično preminulom prijatelju Paulu Walkeru još je jednom odao počast i to na najljepši mogući način.

Naime, gostujući u emisiji Today Show, Diesel je otkrio ime svoje novorođene djevojčice koju je nazvao po svom neprežaljenom prijatelju.

- Nazvao sam je Pauline. Nije bilo druge osobe na koju sam mislio u trenutku presijecanja pupkovine. Cijelo vrijeme osjećao sam se kao da je uz mene. Ovo je način da ga zadržim u sjećanju cijeli svoj život - otkrio je Diesel koji se još uvijek teško miri s činjenicom da Paula više nema.

Prije nešto više od tjedan dana slavni glumac postao je otac po treći put. Njegova partnerica Paloma Jimenez podarila mu je zdravu djevojčicu. Njezinom fotografijom Diesel se pohvalio na društvenim mrežama čim je malena stigla iz bolnice i rastopio srca svojih obožavatelja. 

>>Slavni glumac ovom objavom osvojio internet!

>>Zvijezda 'Brzih i žestokih' očekuje treće dijete

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Trnjanec
20:47 23.03.2015.

Kako netko može "tragično preminuti" ako u zoni s ograničenjem 70 km/h vozi 160 km/h?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije