Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspjevani stilist

Viktor Drago i Natali Dizdar ispali iz showa "Zvijezde pjevaju"

zvijezde pjevaju
Foto: HTV
1/3
03.04.2010.
u 22:22

Modni stilist večerasje dobio pohvale kako je poboljšao svoje pjevačke sposobnosti, no ne dovoljno da bi ga publika pustila dalje. Sa Natali je večeras pjevao "Hound dog".

Viktor Drago nije bio zadovoljan svojim nastupom u prošloj emisiji showa „Zvijezde pjevaju“ pa je tada obećao kako će se bolje pripremiti za večerašnji nastup. Trudu unatoč on i njegova partnerica Natali Dizdar večeras su se oprostili od daljnjeg natjecanja u ovom glazbenom showu.

–Svakako je čast ispasti u ovakvom okruženju – kratko je izjavio modni stilist nakon ispadanja. U četvrtoj emisiji Natali i Viktor pjevali su pjesmu „Hound dog“ kralja rocka i za svoju izvedbu dobili su pristojne ocjene žirija koji je pohvalio Viktorov napredak, no publici to očito nije bilo dovoljno dobro. Nemilosrdni žiri danas je podigao i prvu desetku u ovoj četvrtoj sezoni, koju su svojim odličnim nastupom zaslužili Ana Vilenica i Jacques Houdek. Koreografijom koja je pratila njihovu izvedbu songa „He lives in you“ iz „Kralja lavova“ oduševili su žiri.

– Pretrnuo sam na početku jer sam mislio kako ste zinuli više no što možete progutati, ali srećom nije bilo tako – pohvalio ih je Hus.  Kao i uvijek do sad Tamara Loos i Marko Tolja bili su energični, Ivana Husar Mlinac i Boris Mirković od žirija su i ovaj put pobrali pohvale. U prethodnim sezonama Giuliano je uvijek ispadao u četvrtoj emisiji, no taj scenarij se nije ponovio ove večeri. Sa fotografkinjom Marom Milin za ovu večer koja je bila posvećena mjuziklima i rock'n'rollu odabrao je poprilično zahtjevnu pjesmu "I Want to Break Free" koja im je osigurala prolaz dalje.

Komentara 5

Avatar possibilis
possibilis
13:46 04.04.2010.

pa dobro tko stalno forsira tog Đanija?

OV
over
12:04 05.04.2010.

ima li usi ovaj komentator? za ziri jos mogu kuziti da nesto uzivo ne cuje (uostalom svi su u godinama kad se bas i ne cuje najbolje osim vanne)... tamara najgora do sada (energicna poput garfielda)... natali losija od svog ucenika... giannijev izbor pjesme katastrofalan... ines falsala... ivana i boris sa footloose uvjerljivo najsvjetlija tocka

VI
vitaszorcms
15:56 05.04.2010.

05.04.2010. u 12:04h over je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zadnji put sam ti reko\' da ne uzimaš zajedno opijate i narkotike i ti opet.Zar ne kužiš da ti škodi ? Da nisi i ti možda gluh ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije