Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO FINALA

VIDEO Zaprešić Boysi ponovno napisali himnu Dinamu: Sada su na vidiku bolja vremena!

21.03.2021.
u 22:30

Pjesma je u samo nekoliko sati na You Tubeu pogledana više od 7.000 puta

Grupa Zaprešić Boys, nakon povijesnog plasmana NK Dinama u četvrtfinale Europske lige, izbacuje svoj novi singl "Nebo boje Dinama". Ako se pitate kako su dečki, u svega par dana od veličanstvene pobjede nogometaša, uspjeli snimiti novi singl, odgovor leži u činjenici da pjesma "čuči" u njihovoj radionici skoro dvije godine te je čekala pravi trenutak da ugleda svjetlo dana.
„Smatramo da ne postoji bolji trenutak za objavu pjesme nego sada kada su na vidiku bolja i svjetlija vremena za Dinamo i kada se klub plasirao tako daleko u jednom europskom natjecanju.“
Pjesmu u izdanju Rubikon Sound Factoryja potpisuje već standardni tim autora grupe: Bojan Šalamon - Shalla kao producent i aranžer, Ante Pecotić kao autor glazbe te Marko Novosel kao autor teksta.
Nije tajna da je grupa Zaprešić Boys nastala na temeljima pripadnosti navijačkoj skupini Bad Blue Boys i da je Dinamo njihova prva ljubav koju su živjeli kroz navijački život više od 20 godina. Malo je poznato da je puno pjesama, onih navijačkih s tribine, došlo iz pera Zaprešić Boysa dok su bili aktivni navijači. Članovi grupe, sad već odrasli ljudi u 40-ima sa svojim obiteljima i obvezama, nisu više toliko aktivni na tribinama ali ljubav prema Dinamu je uvijek tu i ona s vremenom ne blijedi.
Upravo iz tog razloga u pjesmi pjevaju o tome što i koliko im znači Dinamo te dokad će ta ljubav prema voljenom klubu trajati. A kao što možete u samoj pjesmi i čuti, ona će trajati dokad bude i njih.
Nevio Smajić i Mario Borščak svojim video uradcima potpisuju nekoliko zadnjih projekata Zaprešić Boysa te vizualno savršeno oblikuju specifičnu atmosferu tekstova i glazbe koju donose Zaprešić Boysi, dok je zračne snimke dronom ustupio Matija Škalić.
Da su sretni što je pjesma ovako dugo „čučala“ u ladici i čekala svoj trenutak, Zaprešić Boysi ne skrivaju te za kraj poručuju da se upravo ovom pjesmom Dinamo vraća tamo gdje pripada- navijačima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije