Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Lady Gaga povećat će svoje bogatstvo, ali najvažnije je da ostane zdrava

Foto: IPA/PIXSELL
1/6
21.03.2021.
u 22:00

Za Lady Gagu 2021. radno je i kreativno intenzivna godina, također je ljubavno zanimljiva. Novi projekt koji je započela kao da je stvoren za nju portretira suprugu ubijenog modnog kralja Guccija.

Njezino pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Prilično ga je komplicirano zapamtiti. Ali njezino umjetničko ime je jednostavno, čudno, intrigantno i lako se pamti Lady Gaga. Otkako se pojavila na glazbenoj sceni, Lady Gaga je na sebe privlačila pozornost medija svojom scenskom pojavom. Želeći prenijeti poruku “tu sam, pogledaj me, čuj me”, ona je pretjerala u naglašavanju svoje vizualne pojavnosti pa je njezin glas ostao u drugom planu. Rođena je u sunčanom znaku Ovna pa je potreba za isticanjem ambicija popraćena velikom energijom. Podznak koji pokazuje kakav dojam želi ostaviti na druge u znaku je Blizanaca. Raznovrsnošću upečatljivog stila odijevanja poput ptice raznobojna perja “zavodi” publiku vizualnim promjenama iz priče u priču, iz pjesme u pjesmu, iz nastupa u nastup.

Mjesec joj je u znaku Škorpiona koji se udružio s vladarom Plutonom – to je pravi emocionalni vulkan. Neočekivano, taj “vulkan” erumpira takvom silinom da Lady Gaga može kreirati svjetski hit u pola sata ili odglumiti strast koja izaziva ljubomoru. Merkurov položaj daje joj snažan glas i potrebu da prenese poruku, ali u trenucima krize i trenucima boli njezino mentalno zdravlje je ugroženo. Doživljavamo je kao glazbenicu snažnog emotivnog glasa i izražene ekscentričnosti u izgledu i scenskom nastupu. Ona želi biti drugačija, želi na bilo koji način poslati svoju poruku cijelom svijetu, pokazati svoju posebnost i originalnost. Odgojena je uz intelektualni pristup životu. U školi je imala problema jer joj je bilo dosadno. Nikada nije podnosila kritike i vrlo je osjetljiva na to.
Partneri joj moraju biti zanimljivi, trebaju imati neke zajedničke interese, trebaju joj dati slobodu u vezi, ali isto tako želi da njezin partner pokazuju emocije i privrženost. Emocionalno, ona je tempirana bomba. Iako mrzi ljubomoru koju su joj partneri pokazivali, Lady Gaga je posesivna i ljubomorna sa snažnim unutarnjim dramama.

Nije klasična ljepotica, ali je seksualno vrlo privlačna i sviđaju joj se isključivo zgodni muškarci. Pred njom su novi glazbeni i filmski izazovi. Povezani su, isprepleteni. Ova prema van snažna, a iznutra ranjiva (i ranjena) žena teži prema novim nagradama kao potvrdama svojih talenata. Oscar koji je dobila za film “Zvijezda je rođena” dao joj je sasvim novi smjer u životu, novi smisao, novi polet i novu kreativnu energiju. Za Lady Gagu 2021. radno je i kreativno intenzivna godina, također je ljubavno zanimljiva. Novi projekt koji je započela kao da je stvoren za nju portretira suprugu ubijenog modnog kralja Guccija. Nedvojbeno je lik koji glumi karakterno jedinstven, ekscentričan, a to Lady Gagi, koja zrači svojom snažnom energijom, daje mogućnosti iznimne glumačke interpretacije. U 2022. godini slijedi niz najprestižnijih filmskih i glazbenih nagrada i svjetska turneja po crvenim tepisima filmskih premijera na kojima će i glazbeno nastupati. Unosni ugovori povećat će njezino materijalno bogatstvo. Uz sve to najvažnije je da ostane zdrava.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije