Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi videospot

VIDEO Premijerno pogledajte Severinin spot za Italianu

Hrvatski dragovoljac
Foto: Marko Lukunić
1/2
14.09.2012.
u 11:19

Da bi se svojim obožavateljima odužila za takvu reakciju na pjesmu, Severina je odlučila snimiti spot u svim većim gradovima regije

Italiana, Severinin treći singl s nadolazećeg albuma za koji su glazbu i tekst napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, doživio je svoju videopremijeru. Nakon što je pjesmu Severina premijerno početkom lipnja izvela u finalu regionalnog Survivora, Italiana je u vrlo kratkom roku srušila sve rekorde – postala je prva pjesma s ovih prostora koja je u prvom danu na YouTubeu preslušana pola milijuna puta. Italianu je nekoliko dana nakon premijere pohvalio i čuveni svjetski bloger Perez Hilton, a pjesma je postala veliki regionalni hit koji je zavladao radijskim eterima i klubovima, da bi do danas, svega tri mjeseca nakon objave bila preslušana više od 17 milijuna puta i time postala najslušanija hrvatska pjesma na YouTubeu.

Da bi se svojim obožavateljima odužila za takvu reakciju na pjesmu, Severina je odlučila snimiti spot u svim većim gradovima regije gdje je s fanovima plesala već prepoznatljiv Italiana-ples, za koji je koreografiju osmislila Ivona Brnelić.

– Jako sam sretna što smo snimili ovaj spot i što izlazi baš na početku školske godine da se djeca vesele. A i ja isto kad vidim radosna lica svih koji su sudjelovali u njemu. Toplo im svima zahvaljujem – rekla je Severina.

Režiju spota i ovoga puta potpisuje Darko Drinovac, Severinin dugogodišnji prijatelj i suradnik koji je uspješno dočarao energiju kojom odiše pjesma.

– Severina se kao ni u jednom drugom spotu približila svojoj publici i kao i svi oko nje tako i ona uživa u plesu, glazbi, druženju. Italiana je iznad svih nas – ludi ritam koji vođen dvojcem za pultom dolazi do svačijih ušiju – kaže Darko Drinovac. Spot je sniman na na nekoliko lokacija, odnosno na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, krovu Westgate Shopping Cityja, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici, bazenima Ville Breg u Vršcu te beogradskom splavu “Play”. Styling potpisuje Petar Trbović, šminku Saša Joković, a frizuru Martin za Frizer Ruža.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Matija22
Matija22
15:56 14.09.2012.

a u spotu table na autoputu,Zagreb,Skopje,Sarajevo,Beograd,Ljubljana trebala je nazvati pjesmu Yugoslavie ,a ne Italiana

LK
Lopovi_KRADEze
16:06 14.09.2012.

ma dobra je ona PJEVALJKA, supper za kafane i krcme gdje vozaci kamiona dolaze

PE
Pegaz
15:44 14.09.2012.

Ma koga boli za Sevkine glupave pjesmuljke?! Tri takta sam cula na reklami na TV i pjesma je kopija onog Brada Pitta ili kako se vec zove - sta je tu tako zanimljivo za poslusati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije