Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestrana farmerica

VIDEO Marijana iz LJNS zgrabila mikrofon, komentari pljušte: 'Malicka je za prste polizat'

Marijana Vukelić
Foto: Instagram
1/4
14.02.2020.
u 15:03

"Ne prestajem te slušat, predobra pjesma", samo je jedan od komentara na pjesmi natjecateljice showa "Ljubav je na selu" Marijane Vukelić.

Marijana Vukelić trenutno je u borbi za farmerovo srce, odnosno ono Mire Vojvodića u showu "Ljubav je na selu", a prije toga je svojim šarmom pokušala "oženiti" Mateja Mlađenovića, mladog glazbenika i poduzetnika, u emisiji "Ženim sina". 

Međutim, prije nego što je pošla naći ljubav putem malih ekrana, Marijana je prije dvije godine zgrabila mikrofon u ruke i pjesmom "Nek' te vjetar nosi", autora Marka Tomasovića, prezentirala svoje pjevačke sposobnosti.

Oduševljenja ne nedostaje, a fanovi koje je stekla iz obje emisije komentiraju kako im je Marijana omiljena pjevačica.

"Ova stvar je genijalna. Pjesma je odlična, a pjevačica je za prste polizati. Samo tako nastavi. Najljepša i najbolja pjevačica", "Pjesma je super, a malicka je za prste polizat, i ostatak", "Prekrasna, elegantna i snažna"... samo su neki od komentara koji su se našli ispod videospota koji je objavljen prije dvije godine i ima preko 40.000 pregleda.

Inače, one je u showu "Ljubav je na selu" kandidatkinja farmera Mire Vojvodića. Naizgled tiha i povučena ova magistrica ekonomije po struci svoje slobodno vrijeme voli provoditi planinareći i šetajući prirodom.

Za sebe voli reći da je vrlo hrabra, snažna i emotivna žena koja nema mane.  

Svoj prvi televizijski nastup imala je na OTV-u u emisiji Audicija sa deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u ulozi medicinske sestre u filmu "Dnevnik Diane Budisavljević".

Dean Kotiga svratio je kod nas u studio i otkrio što bi rekao Ivanu Pernaru da ga sretne na ulici.

Komentara 1

TO
tovaravot
16:18 14.02.2020.

odlicna je! taman za seoske derneke u vatrogasnim domovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije