Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

VIDEO Maja Šuput i suprug Nenad pronašli su neobičnu zabavu u Turskoj

Foto: Instagram
1/8
23.07.2019.
u 14:41

- Pa teško da mogu objasniti slikom što smo sinoć radili - napisala je Maja uz video u kojem sa suprugom baca tanjure na pod.

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov odmaraju se, ali i dobro zabavljaju u Turskoj.

Kraljica svadbi, kako Maju često zovu, uživa u luksuznom resortu D Maris Bay, a kako se zabavlja podijelila je s obožavateljima. Maja je objavila video u kojem nakon večere ona sa suprugom i skupinom prijatelja razbija tanjure o pod. 

- Pa teško da mogu objasniti slikom što smo sinoć radili - napisala je Maja uz video u kojem sa suprugom baca tanjure na pod.

U jednom od videa na Instagram storyju njenom suprugu je prijateljica razbila tanjur o glavu i prošao je bez ikakvih posljedica.

Ovaj običaj, inače karakterističan za Grčku, razveselio je pjevačicu koja svaku prigodu između koncerata i nastupa na svadbama koristi za odlazak u inozemstvo. Najdraži suputnik joj je suprug jer oboje dijele strast prema putovanjima i gastronomiji. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:10 23.07.2019.

Koji primitivizam!!!

DU
Deleted user
14:55 23.07.2019.

Koliko je po medijima,mogla bi se za predsjednicu kandidirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije